Κοσμος

«Θεέ μου, την έπιασε», η στιγμή της θανατηφόρας επίθεσης αλιγάτορα σε 85χρονη στη Φλόριντα

Πώς άρπαξε το σκυλί της ηλικιωμένης και την έσυρε στη θάλασσα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Θεέ μου, την έπιασε», η στιγμή της θανατηφόρας επίθεσης αλιγάτορα σε 85χρονη στη Φλόριντα

Φλόριντα: Η στιγμή της θανατηφόρας επίθεσης αλιγάτορα σε 85χρονη - Πώς άρπαξε το σκυλί της ηλικιωμένης και την έσυρε στη θάλασσα

Τον γύρο του κόσμου κάνει το βίντεο στο οποίο έχει καταγραφεί η θανατηφόρα επίθεση που δέχθηκε από αλιγάτορα η 85χρονη Γκλόρια Σερτζ στη Φλόριντα.

Στο εν λόγω βίντεο φαίνεται η 85χρονη που είχε βγάλει βόλτα το σκυλάκι της δίπλα σε μια λίμνη. Σε ανύποπτη στιγμή εμφανίστηκε ο αλιγάτορας, ο οποίος όρμηξε για να αρπάξει το σκυλί της.

Τα πλάνα που δημοσιεύθηκαν δείχνουν την επίθεση ενώ καταγράφουν και τα δραματικά τηλεφωνήματα στην αστυνομία: «Θέε μου, ο αλιγάτορας την έπιασε. Ένας αλιγάτορας άρπαξε μια γυναίκα».

Florida alligator attack: 85-year-old woman walking dog killed, says FWC

«Πόσο μεγάλος είναι;» ακούγεται να ρωτάει η αστυνομικός. «Είναι τεράστιος, δεν έχω κάτι να την φτάσω» απαντά η γυναίκα που έκανε την κλήση.

Περιγράφτοντας το περιστατικό η γυναίκα αποκάλυψε «ο αλιγάτορας άρπαξε το σκυλί και πήρε μαζί του τη γυναίκα». «Είναι ζωντανή;» ρώρησε ξανά ο αστυνομικός με τη γυναίκα να συμπληρώνει «ναι είναι ζωντανή, την πήρε μαζί του».

«Θυμάμαι ότι ανέβηκε στην επιφάνεια και έπαιρνε ανάσες. Της είπα να κολυμπήσει προς ένα θαλάσσιο ποδήλατο και μου απάντησε: δεν μπορώ, ο αλιγάτορας με κρατάει», αφηγήθηκε ακόμη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ