Κοσμος

Η digital art εικόνα για τη βοήθεια της ελληνικής ΕΜΑΚ στην Τουρκία πρωταγωνιστεί σε post της Μαντόνα

Η ανάρτησή της στο Instagram

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η digital art εικόνα για τη βοήθεια της ελληνικής ΕΜΑΚ στην Τουρκία πρωταγωνιστεί σε post της Μαντόνα

Μαντόνα: Η ανάρτηση στο Instagram με την digital art εικόνα για τη βοήθεια της ελληνικής ΕΜΑΚ στην Τουρκία - To μήνυμα συμπαράστασης σε Τουρκία και Συρία

Την digital art εικόνα, η οποία έγινε viral τις προηγούμενες ημέρες και δείχνει τη σύνθεση ενός διασώστη της ΕΜΑΚ να κρατάει στην αγκαλιά του ένα μικρό παιδί στα ερείπια του σεισμού στην Τουρκία, ανήρτησε η Μαντόνα στο Instagram της.

Η βασίλισσα της ποπ έκανε την ανάρτηση με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, τονίζοντας πως «όλοι μιλούν για αγάπη σήμερα! Ας στείλουμε όλη μας την αγάπη και την θεραπευτική ενέργεια στην Τουρκία και τη Συρία που υπέστησαν μεγάλες απώλειες και καταστροφές σε αυτόν τον τεράστιο σεισμό».

Αναλυτικά η ανάρτηση της Μαντόνα

«Όλοι μιλούν για αγάπη την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Ας στείλουμε όλη μας την αγάπη και την θεραπευτική ενέργεια στην Τουρκία και τη Συρία που υπέστησαν μεγάλες απώλειες και καταστροφές σε αυτόν τον τεράστιο σεισμό. Τουλάχιστον 33.181 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους. Τόσοι πολλοί έχουν χάσει σπίτια και δουλειές, για να μην αναφέρουμε αγαπημένα πρόσωπα. Ολόκληρες πόλεις έχουν διαγραφεί. Σου ματώνει η καρδιά».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ