Κοσμος

Στην Τουρκία ο σεισμός λύγισε τις γραμμές του τρένου (βίντεο)

Απίστευτες εικόνες

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Σεισμός Τουρκία - Εικόνες καταστροφής στο σιδηροδρομικό δίκτυο - Λύγισαν οι γραμμές του τρένου

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο από την Τουρκία μετά τον σεισμό που δείχνει τις γραμμές τρένου να έχουν λυγίσει σε αρκετά σημεία και να έχουν σηκωθεί από το έδαφος.

Το βίντεο είναι από την πόλη Αντιγιαμάν στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας.

O σεισμός στην Τουρκία προκάλεσε τεράστιες καταστροφές. Στα social media υπάρχει βίντεο με το πριν και μετά στην κεντρική αγορά της Αντιόχειας, η οποία έχει κυριολεκτικά ισοπεδωθεί μετά το σαρωτικό χτύπημα του Εγκέλαδου.

Ξεπέρασαν τις 37.000 οι νεκροί από τον σεισμό σε Τουρκία και Συρία

Εν τω μεταξύ, οι νεκροί σε Τουρκία και Συρία έχουν ξεπεράσει τις 37.000, με τις έρευνες για επιζώντες στα χαλάσματα να ολοκληρώνονται.

Ο 18χρονος Μουχαμέντ Καφέρ διασώθηκε από τα ερείπια κτιρίου στην επαρχία Αντιγιαμάν. Είναι ο τρίτος άνθρωπος που διασώζεται σήμερα το πρωί περίπου 198 ώρες μετά τον καταστροφικό σεισμό της περασμένης εβδομάδας.

Λίγο νωρίτερα οι διασώστες είχαν ανασύρει ζωντανά δύο αδέλφια από τα ερείπια πολυκατοικίας στη γειτονική επαρχία Καχραμανμαράς.

Το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu μετέδωσε ότι πρόκειται για τον 17χρονο Μουχαμέντ Ενές Γενινάρ και τον αδελφό του, τον 21χρονο Μπακί Γενινάρ.