Κοσμος

O πατέρας ήταν αυτός που σκότωσε τη γυναίκα και την κόρη του στο πανάκριβο κολέγιο του Σάρεϊ

Η αστυνομία είχε αποκλείσει εξ' αρχής την ανάμειξη τρίτων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Διευθύντρια κολεγίου στη Βρετανία βρέθηκε νεκρή στο κτίριο με σύζυγο και κόρη
© John Wildgoose Copyright 2017/epsomcollege.org

Βρετανία: O πατέρας ήταν αυτός που σκότωσε τη γυναίκα και την κόρη του

Ένα τραγικό σενάριο φαίνεται να επιβεβαιώνεται για τον μυστήριο θάνατο διευθύντριας πανάκριβου κολεγίου στη Βρετανία, μαζί με την κόρη της και τον σύζυγό της.

Το έγκλημα μυστήριο που σόκαρε τη Βρετανία και την σχολική κοινότητα του έγκριτου κολεγίου στο Σάρεϊ, φαίνεται να οδεύει προς την επίλυσή του σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες που δημοσιεύει ο βρετανικός Τύπος. Το BBC μετέδωσε ότι ο πατέρας σκότωσε τη γυναίκα και την κόρη του, προτού δώσει τέλος στη ζωή του.

Η διευθύντρια του Epsom College και η επτάχρονη κόρη της φέρονται να σκοτώθηκαν από τον σύζυγό της, λίγο μετά από ένα απελπισμένο τηλεφώνημα που έκανε η ίδια στην οικογένειά της. Τα πτώματα βρέθηκαν μέσα στον χώρο του ιδιωτικού σχολείου στο Σάρεϊ αφού ένας γείτονας, ο οποίος φέρεται να άκουσε πυροβολισμούς, σήμανε συναγερμό. 

Η αστυνομία είχε δηλώσει προηγουμένως ότι οι τρεις θάνατοι ήταν μεμονωμένο περιστατικό και δεν υπήρχε ανάμειξη τρίτων.

Η Έμα Πάτισον είχε ξεκινήσει ως διευθύντρια τον Σεπτέμβριο και πριν από τα Χριστούγεννα είχε δηλώσει σε ένα μαθητικό podcast ότι οι τελευταίοι μήνες είχαν φέρει μεγάλες αλλαγές για την οικογένειά της με νέες δουλειές, ένα νέο σχολείο για την κόρη τους και έναν νέο σκύλο, αναφέρει δημοσίευμα της Mirror. Ήταν η πρώτη γυναίκα διευθύντρια του σχολείου και είχε πει στο podcast: «Όσον αφορά τη μετάβαση, ήταν μια πραγματικά μεγάλη αλλαγή για την οικογένειά μου. Μετακομίσαμε, αγοράσαμε ένα σκύλο.

Στο επεισόδιο του podcast, το οποίο έκτοτε είχε διαγραφεί, διηγήθηκε πώς ξεκίνησε να διδάσκει αφού ξεφύλλισε ένα αντίτυπο του Times Educational Supplement σε μια καφετέρια.

Το σχολείο, το οποίο είχε ανακηρυχθεί ανεξάρτητο σχολείο της χρονιάς το 2022, εξέδωσε χθες το βράδυ ανακοίνωση με την οποία εξέφρασε τα συλλυπητήριά του και ζήτησε την προστασία της ιδιωτικής ζωής.

Στην ανακοίνωσή της, η σχολή ανέφερε:«Με βαθύτατη θλίψη και λύπη πρέπει να ανακοινώσουμε την είδηση του θανάτου της Έμα Πάτισον, επικεφαλής του Epsom College, της κόρης της και του συζύγου της . Οι σκέψεις και τα συλλυπητήριά μας είναι με τις οικογένειές τους σε αυτή την τραγική στιγμή».

Περισσότερα από 850 αγόρια και κορίτσια φοιτούν στο σχολείο, το οποίο ιδρύθηκε το 1853 και το οποίο έχει ετήσιο κόστος 42.000 λιρών.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ