Κοσμος

Διευθύντρια κολεγίου στη Βρετανία βρέθηκε νεκρή στο κτίριο με σύζυγο και κόρη

Τι αναφέρει η αστυνομία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Διευθύντρια κολεγίου στη Βρετανία βρέθηκε νεκρή στο κτίριο με σύζυγο και κόρη
© John Wildgoose Copyright 2017/epsomcollege.org

Βρετανία: Νεκρή εντοπίστηκε η επικεφαλής του Epsom College μαζί με τον σύζυγο και την 7χρονη κόρη τους

Η επικεφαλής του Epsom College βρέθηκε νεκρή μαζί με τον σύζυγό της και την 7χρονη κόρη της σε ένα ακίνητο στις εγκαταστάσεις του σχολείου στην Αγγλία. Η 45χρονη Έμμα Πάτινσον, ο 39χρονος σύζυγός της Τζορτζ, και η κόρη τους Λέτι, βρέθηκαν νεκροί στη 01:10 GMT της Κυριακής (05/02), όπως αναφέρει το BBC.

Η αστυνομία του Surrey είπε ότι κλήθηκαν στην ιδιοκτησία από την υπηρεσία ασθενοφόρων της Νοτιοανατολικής Ακτής, με την αστυνομία να εκφράζει βεβαιότητα ότι πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό «χωρίς ανάμειξη τρίτων».

Ο  πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου στο Epsom College, δήλωσε: «Εκ μέρους όλων στο Epsom College, θέλω να μεταφέρω την οδύνη μας για αυτά τα τραγικά νέα. Οι σκέψεις και τα συλλυπητήριά μας είναι με την οικογένεια, τους φίλους και τους αγαπημένους της Έμμα, καθώς και στους πολλούς μαθητές και συναδέλφους των οποίων τη ζωή εμπλούτισε σε όλη τη διακεκριμένη καριέρα της». 

Από την πλευρά του επιθεωρητής της αστυνομιίας δήλωσε: «Εκ μέρους της αστυνομίας του Surrey, της ομάδας μου και εμού, θέλω πρώτα να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους φίλους και την οικογένεια της Έμμα, καθώς και στους μαθητές και το προσωπικό του Epsom College, για την τραγική τους απώλεια. Θέλω να δώσω τη διαβεβαίωσή μου ότι θα διεξάγουμε ενδελεχή έρευνα για το τι συνέβη χθες το βράδυ και ελπίζω να μπορέσουμε να φέρουμε κάποια ειρήνη σε αυτές τις τραυματικές συνθήκες. Θα ήθελα να ζητήσω να γίνει σεβαστή η ιδιωτική τους ζωή σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή». 

Το σχολείο ιδρύθηκε το 1855 και σήμερα φοιτούν σε αυτό περισσότεροι από 850 μαθητές. Προσφέρει ημερήσια και οικοτροφική εκπαίδευση για κορίτσια και αγόρια ηλικίας 11-18 ετών.

Τα δίδακτρα για τους οικότροφους μαθητές ανέρχονται σε 42.000 λίρες ετησίως, ενώ ανακηρύχθηκε ανεξάρτητο σχολείο της χρονιάς τον Οκτώβριο του 2022.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ