Κοσμος

Γυναίκα στο Σικάγο έκρυβε για δύο χρόνια το πτώμα της μητέρας της στον καταψύκτη

Πώς αποκαλύφθηκε η πράξη της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η 69χρονη γυναίκα έκρυβε το πτώμα της μητέρας σε καταψύκτη στο σπίτι της στο Σικάγο
© Youtube

Σικάγο: Πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας στον καταψύκτη - Κατηγορούμενη η 69χρονη κόρη της - Η μακάβρια αποκάλυψη

Μία 69χρονη γυναίκα έκρυβε τα τελευταία δύο χρόνια το πτώμα της 96χρονης μητέρας της μέσα σε έναν καταψύκτη στο σπίτι της στο Σικάγο. Η μακάβρια αποκάλυψη έγινε μόλις τη Δευτέρα, και ενώ οι γείτονες των δύο γυναικών κατά καιρούς ανησυχούσαν για την εξαφάνιση της ηλικιωμένης. Η 69χρονη φέρεται, κάθε φορά που τη ρωτούσαν, να τους έλεγε και μία διαφορετική εκδοχή για την τύχη της μητέρας της. 

Το πτώμα της Regina Michalski, βρέθηκε γύρω στις 4:35 μ.μ. κοντά στο τετράγωνο 5500 της West Melrose Street. Ήταν τοποθετημένο μέσα σε καταψύκτη σε ένα γκαράζ πίσω από το ακίνητο όπου διέμενε με την κόρη της. Γύρω γύρω βρίσκονταν σκουπίδια.

Οι γείτονες είπαν στο Fox News Chicago ότι δεν είχαν δει την ηλικιωμένη εδώ και χρόνια. Ένα από τα εγγόνια της 96χρονης, η Diana Michalski, είπε στους Chicago Sun-Times, ότι η γιαγιά της ήταν Πολωνή μετανάστρια που πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της δουλεύοντας για τη Motorola.  Ωστόσο, υποστήριξε ότι είχε να τη δει αρκετά χρόνια. 

Η κόρη της 69χρονης ήταν εκείνη που υποπτεύθηκε ότι συμβαίνει κάτι εξαιρετικά σοβαρό με τη γιαγιά της, αφού είχε χάσει κάθε επαφή μαζί της. Τότε ζήτησε από τις αρχές να ερευνήσουν το σπίτι. Η αποκάλυψη του πτώματος της ηλικιωμένης επιβεβαίωσε τούς μεγαλύτερους φόβους της. 

Η 69χρονη, που έκρυβε τη μητέρα της σε καταψύκτη, είχε προηγούμενες καταδίκες για πλαστογραφία. Ερευνάται, κατά πόσο όλο αυτό το διάστημα που η 96χρονη ήταν νεκρή, οι εισπράξεις των επιδομάτων και της σύνταξης της γίνονταν κανονικά.

Autopsy conducted on woman who prosecutors say was hidden in freezer for nearly 2 years by daughter

Με πληροφορίες από Fox News

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY