Κοσμος

Σκύλος επιτέθηκε και σκότωσε τετράχρονο κορίτσι στον κήπο σπιτιού

Το ζώο θανατώθηκε από τις Αρχές

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Αγγλία: Σκύλος επιτέθηκε και σκότωσε τετράχρονο κορίτσι στον κήπο σπιτιού - Το ζώο θανατώθηκε από τις Αρχές

Ένα τετράχρονο κορίτσι πέθανε μετά από επίθεση που δέχθηκε από σκύλο στο Μίλτον Κέινς. Οι αστυνομικοί κλήθηκαν λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Τρίτης μετά από αναφορές ότι ένας σκύλος είχε επιτεθεί στο παιδί στον πίσω κήπο ενός σπιτιού στο Μπρόντλαντς του Νέδερφιλντ.

Η αστυνομία παραμένει στο σημείο και κανείς άλλος δεν τραυματίστηκε από το περιστατικό. Η οικογένεια του παιδιού υποστηρίζεται από ειδικά εκπαιδευμένους αστυνομικούς. Δεν έχουν γίνει συλλήψεις.

Ο υπαστυνόμος Matt Bullivant δήλωσε: «Πρόκειται για ένα απολύτως τραγικό περιστατικό, κατά το οποίο πιστεύουμε ότι ένα παιδί σκοτώθηκε μετά από επίθεση που δέχθηκε από σκύλο.

»Σαφώς, βρισκόμαστε στα πολύ πρώιμα στάδια της έρευνας και θα ήταν λάθος και άχρηστο να κάνουμε εικασίες για τις ακριβείς συνθήκες αυτού του περιστατικού σε αυτό το σημείο. Ωστόσο, προκειμένου να διασφαλιστεί η δημόσια ασφάλεια, αποφασίστηκε νωρίτερα απόψε να θανατωθεί ο εμπλεκόμενος σκύλος, και αυτό έγινε άμεσα.

»Καταλαβαίνω πόσο μεγάλο αντίκτυπο θα έχει αυτό στην κοινότητα και στο ευρύτερο κοινό, και ο κόσμος μπορεί να περιμένει να δει μεγάλη αστυνομική παρουσία στην περιοχή από απόψε και μετά, ενώ η έρευνά μας συνεχίζεται».