Κοσμος

Βρετανίδα βρήκε στέγη σε ανακαινισμένο... ποταμόπλοιο (βίντεο)

Πλέον έχει και κανάλι στο YouTube

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Βρετανία: Γυναίκα δεν μπορούσε να αγοράσει σπίτι και επέλεξε... ποταμόπλοιο - Πλέον έχει και κανάλι στο YouTube

Πριν από τρία χρόνια, η καλλιτέχνις Ελίζαμπεθ Ερλ εγκατέλειψε την προσπάθεια για στεγαστικό δάνειο και αγόρασε το πρώτο της ποταμόπλοιο με τα χρήματα που είχε εξασφαλίσει ως τότε.

Η 34χρονη γυναίκα από το Nuneaton του Warwickshire, το ανακαίνισε από την αρχή και το πούλησε βγάζοντας, μάλιστα, αρκετά ικανοποιητικό κέρδος.

Τώρα έχει στην κατοχή της ένα σκάφος του 1920, μήκους 21 μέτρων, και μειώνει τα έξοδα που θα είχε για αντίστοιχο σπίτι, εξασφαλίζοντας απλά μία άδεια «συνεχούς κρουαζιέρας» που σημαίνει ότι δεν έχει τέλη ελλιμενισμού.

Είναι πλήρως εξοπλισμένο και έχει ό,τι χρειάζεται. Την κρεβατοκάμαρά της, την κουζίνα, το μπάνιο ενώ ζεσταίνεται με μαγγάλι.

Η Ελίζαμπεθ, όμως, δεν έμεινε εκεί. Η ιστορία της διαδόθηκε αρκετά άμεσα και θέλησε να το εκμεταλλευτεί μέσω της τεχνολογίας και των social media.

Έτσι, άνοιξε το δικό της κανάλι στο YouTube και ξεκίνησε μία σειρά επεισοδίων που καταγράφει τη ζωή της στους ποταμούς ενώ όπως αποκάλυψε σχεδιάζει να περιοδεύσει στο Ηνωμένο Βασίλειο αργότερα φέτος για να δει την σχέση των ανθρώπων με τα ποταμόπλοιο.