Κοσμος

Συνελήφθη πατέρας σε live μετάδοση αφού ο 4χρονος γιος του κρατούσε πιστόλι

Η δικαιολογία που είπε στην αστυνομία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΗΠΑ: Άνδρας συνελήφθη «ζωντανά» στην τηλεόραση επειδή ο 4χρονος γιος του κρατούσε όπλο
© Unsplash

ΗΠΑ: Πατέρας συνελήφθη live αφού ο 4χρονος γιος του κρατούσε πιστόλι

Άνδρας συνελήφθη «ζωντανά» στην τηλεόραση στην πολιτεία της Ιντιάνα στις ΗΠΑ επειδή ο τετράχρονος γιος του εθεάθη να κρατά όπλο.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του BBC ο 45χρονος Σέιν Όζμπορν κατηγορείται για γονική αμέλεια, αφού οι γείτονές του κατήγγειλαν πως είδαν ένα παιδί σε διάδρομο με πιστόλι. Η σύλληψη κατεγράφη στην τηλεοπτική εκπομπή «On Patrol: Live»


Στο πλαίσιο της εκπομπής προβλήθηκε βίντεο όπου το παιδί φέρεται να παίζει με ένα όπλο, καθώς και να πατά τη σκανδάλη.

Ο Όζμπορν αρχικά είπε στην αστυνομία ότι δεν υπήρχαν όπλα στο σπίτι, υποστηρίζοντας πως όλη ημέρα ένιωθε άρρωστος και κοιμόταν, είπε στο BBC η αστυνομία του Μπιτς Γκρόουβ. «Δεν έχω όπλο» λέει σε αστυνομικούς στην εκπομπή, κατά την οποία ακολουθούνται αστυνομικοί του Μπιτς Γκρόουβ κατά τη βάρδιά τους. «Δεν έφερα ποτέ όπλο σε αυτό το σπίτι, αν υπάρχει είναι του ξαδέλφου μου».

Πρόσθεσε ότι δεν είχε συνειδητοποιήσει πως ο γιος του ήταν έξω στον διάδρομο.

Ενώ οι αστυνομικοί ήταν ακόμα εκεί, ένας γείτονας πήγε σε αυτούς με βίντεο από κάμερες. Στο βίντεο φαινόταν το παιδί στον διάδρομο με κάτι που φαινόταν σαν αληθινό όπλο. Στη συνέχεια το όπλο βρέθηκε στο διαμέρισμα του Όζμπορν και ο ίδιος συνελήφθη. Όλα αυτά προβλήθηκαν «ζωντανά» στην εκπομπή, που παίζει στο κανάλι Reelz. Ο Όζμπορν είναι να εμφανιστεί στο δικαστήριο την Τρίτη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ