Κοσμος

Νιόπαντρη στο Τέξας αποκεφαλίστηκε από τον 21χρονο σύζυγό της

Το πτώμα εντοπίστηκε σε σπίτι γεμάτο αίματα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τέξας: Δολοφονία 21χρονης από τον σύζυγό της
© Facebook

Τέξας: Γυναικοκτονία 21χρονης από τον σύζυγό της - Ο αποκεφαλισμός της νεαρής γυναίκας 4 μήνες μετά τον γάμο

Ένα αποτρόπαιο έγκλημα διαπράχθηκε στο Τέξας. Μόλις τέσσερις μήνες μετά τον γάμο της, η 21χρονη Άνγκυ Ντίαζ βρέθηκε δολοφονημένη. Ο συνομήλικος σύζυγός της τη σκότωσε και την αποκεφάλισε. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του σερίφη Τρόι Γκίντρι, το αποκεφαλισμένο πτώμα της νεαρής εντοπίστηκε στο σπίτι της. Από την αρχή οι υποψίες έπεσαν στον 21χρονο σύζυγό της. Ο σερίφης περιέγραψε ότι εντοπίστηκε το αποκεφαλισμένο πτώμα «σε μία κατοικία που ήταν καλυμμένη με αίμα– μια φρικτή σκηνή». 

Husband confesses to killing 21-year-old wife who was found decapitated inside home, sheriff says

Ο 21χρονος γυναικοκτόνος ομολόγησε την πράξη του. Με το θύμα είχαν παντρευτεί στις 21 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με τον σερίφη, ο Τζάρεντ Ντίκους έχει κατηγορηθεί για φόνο και ενδέχεται να εκκρεμούν κι άλλες κατηγορίες. Ένα μαχαίρι, το πιθανό όπλο της δολοφονίας, βρέθηκε στο σπίτι. Το γραφείο του σερίφη είπε ότι ο Τζάρεντ Τζέιμς Ντίκους κατηγορήθηκε για φόνο αφού η σύζυγός του, Άνγκρυ Ντίαζ Ντίκους, βρέθηκε αποκεφαλισμένη μέσα στο σπίτι τους στην κομητεία Γουόλερ.

«Υπήρξαν προηγούμενες κλήσεις στην αστυνομία για διατάραξη κοινής ησυχίας από το ζευγάρι, αλλά τίποτα για βία» επιβεβαίωσαν οι αρχές.

Watch Live: Sheriff gives update on woman found decapitated in Waller County

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ