Κοσμος

Βραβευμένος με Grammy παραγωγός σκοτώθηκε από ομάδα SWAT

Φέρεται να είχε υπό ομηρία την σύζυγο και την κόρη της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΗΠΑ: Βραβευμένος με Grammy παραγωγός σκοτώθηκε από ομάδα SWAT
Ο Μαρκ Καπς © Τhe Tennesean/Τwitter

ΗΠΑ: Βραβευμένος με Grammy παραγωγός σκοτώθηκε από ομάδα SWAT

Ένας βραβευμένος με Grammy ηχολήπτης και παραγωγός σκοτώθηκε από ομάδα SWAT στο Νάσβιλ του Τένεσί την Πέμπτη (5 Ιανουαρίου).

Εκπρόσωπος της αστυνομίας ανέφερε ότι ο παραγωγός φέρεται να κρατούσε αιχμάλωτες τη σύζυγο και τη θετή του κόρη υπό την απειλή όπλου. Την Πέμπτη, το Μητροπολιτικό Αστυνομικό Τμήμα του Νάσβιλ δημοσίευσε υλικό από κάμερες σώματος από τους πυροβολισμούς. «Ο Μαρκ Καπς, 54 ετών, ο οποίος καταζητείτο για εκκρεμείς κατηγορίες για απαγωγή και επίθεση, τραυματίστηκε θανάσιμα από αστυνομικό των SWAT το απόγευμα της Πέμπτης, αφού άνοιξε ξαφνικά την εξώπορτα του σπιτιού του οπλισμένος με πιστόλι», αναφέρει η περιγραφή του βίντεο.

O εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι ο Καπς έφερε την 60χρονη σύζυγό του και τη θετή του κόρη, 23 ετών, στην κρεβατοκάμαρα υπό την απειλή όπλου στις 3 τα ξημερώματα και «τους είπε ότι αν καλέσουν κάποιον, θα τους σκοτώσει».

Το Γραφείο Ερευνών του Τενεσί θα διερευνήσει τους πυροβολισμούς. Το αστυνομικό τμήμα του Νάσβιλ θα προβεί σε διοικητική εξέταση των τακτικών και των αλληλεπιδράσεων που χρησιμοποιήθηκαν για να διαπιστωθεί αν πληρούν τα πρότυπα του τμήματος.

Ο Καπς κέρδισε Grammy για το καλύτερο άλμπουμ πόλκα για τέσσερα συνεχόμενα χρόνια, από το 2005 έως το 2008, όπως αναφέρεται αναλυτικά στον ιστότοπο της Ακαδημίας Ηχογραφήσεων.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ