Κοσμος

Φορτηγό στην Κίνα παρέσυρε κόσμο σε κηδεία - 19 νεκροί (βίντεο)

Πέρασε πάνω από την πομπή, φθάνοντας μέχρι τη νεκροφόρα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ασθενοφόρο στην Κίνα
Ασθενοφόρο στην Κίνα © EPA/ALEX PLAVEVSKI

Τροχαίο στην Κίνα - 19 νεκροί σε κηδεία - Φορτηγό παρέσυρε πεζούς σε πομπή

Στο αίμα βάφτηκε κηδεία στην Κίνα. 19 νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος στην κομητεία Ναντσάνγκ (επαρχία Τσιανγκτσί).

Όπως έγινε γνωστό, φορτηγό παρέσυρε και σκοτώσε ανθρώπους σε κηδεία λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής.

Οι άνθρωποι βρίσκονταν στην άκρη του δρόμου καθ’ όδον προς το κρεματόριο, όταν το φορτηγό πέρασε από πάνω τους, δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας.

Το βαρύ όχημα παρέσυρε τους συμμετέχοντες στην πομπή, φθάνοντας μέχρι τη νεκροφόρα.

Tη στιγμή του τροχαίου στην περιοχή επικρατούσε ομίχλη. Περίπου μία ώρα μετά την ανακοίνωση της τραγικής είδησης, η τροχαία της κομητείας Ναντσάνγκ εξέδωσε συστάσεις για την ομίχλη.

«Η ορατότητα είναι κακή. Μπορεί εύκολα να προκαλέσει δυστυχήματα. Ανάψτε τα φώτα ομίχλης, μειώστε ταχύτητα, οδηγείτε προσεκτικά, κρατείστε απόσταση ασφαλείας από το προπορευόμενο όχημα, προσέχετε τους πεζούς, μην αλλάζετε λωρίδα και μην προσπερνάτε προπορευόμενα οχήματα» αναφέρει η ανακοίνωση.

Βαρύς στην Κίνα ο φόρος αίματος στην άσφαλτο

Τα τροχαία δυστυχήματα στην Κίνα είναι συχνά, καθώς δεν τηρούνται τα μέτρα ασφαλούς οδήγησης.

Τον Δεκέμβριο ένας άνθρωπος σκοτώθηκε σε καραμπόλα σε αυτοκινητόδρομο στο κέντρο της χώρας στην οποία είχαν εμπλακεί εκατοντάδες οχήματα και η οποία προκλήθηκε από μειωμένη ορατότητα λόγω ομίχλης.

Τον Σεπτέμβριο 27 επιβάτες έχασαν τη ζωή τους, όταν λεωφορείο που τους μετέφερε σε εγκαταστάσεις καραντίνας στην επαρχία Γκουιτζόου (νοτιοδυτικά) ανετράπη σε αυτοκινητόδρομο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ