Κοσμος

Η Μισέλ και τα 10 χρόνια που «δεν άντεχε» τον Μπαράκ

Οι αποκαλύψεις που έκανε σε συνέντευξή της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η οικογένεια Ομπάμα
Η οικογένεια Ομπάμα © EPA / SHAWN THEW

Μισέλ Ομπάμα: Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε στον γάμο της με τον Μπαράκ - Οι αποκαλύψεις που έκανε σε συνέντευξή της

Η Μισέλ Ομπάμα μίλησε για πρώτη φορά για τις δυσκολίες που είχε στον γάμο της με τον Μπαράκ Ομπάμα πριν γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Revolt TV, η πρώην Πρώτη Κυρία αναφέρθηκε στη δεκαετία που όπως παραδέχθηκε «δεν άντεχε τον Μπαράκ Ομπάμα».

«Δεν μιλάμε για το πόση δουλειά απαιτείται και πόσο δύσκολο είναι ακόμα και όταν είσαι τρελά ερωτευμένος με το άλλον, ακόμα και όταν όλα πάνε καλά» είπε η Μισέλ Ομπάμα και πρόσθεσε:

«Ο κόσμος νομίζει ότι είμαι κακιά που το λέω αυτό: επί 10 χρόνια δεν μπορούσα να αντέξω τον σύζυγό μου. Και μαντέψτε πότε συνέβη; Όταν αυτά τα παιδιά ήταν μικρά. Επί 10 χρόνια, ενώ προσπαθούσαμε να χτίσουμε τις καριέρες μας και ανησυχούσαμε για το σχολείο και ποιος θα έκανε τι, εγώ έλεγα: ‘Αααα, και δεν είναι μόνο αυτά’.

»Και μαντέψτε τι; Ο γάμος δεν είναι 50/50, ποτέ. Ποτέ. Είναι στιγμές που εγώ είμαι μέσα 70, αυτός 30. Υπάρχουν φορές που αυτός είναι 60% μέσα και εγώ 40%. Αλλά μαντέψτε τι; Δέκα χρόνια. Είμαστε παντρεμένοι 30 χρόνια. 10 χρόνια σε 30 χρόνια γάμου – είναι απλά το πώς το βλέπεις. Αρκετοί είναι αυτοί που τα παρατάνε: ‘Πέντε χρόνια; Δεν αντέχω άλλο’».

«Τρομοκράτισσες οι κόρες μου»

Στη συνέχεια, μάλιστα, δεν δίστασε να χαρακτηρίσει «τρομοκράτισσες» τις κόρες τους όταν αυτές ήταν μικρές.

«Τα μικρά παιδιά είναι τρομοκράτες. Έχουν απαιτήσεις. Δεν μιλάνε. Είναι κακοί επικοινωνιολόγοι. Κλαίνε όλη την ώρα. Είναι παράλογα. Έχουν ανάγκες. Και εσύ τα αγαπάς. Και έτσι δεν μπορείς να τα κατηγορήσεις, σωστά; Οπότε στρέφετε την οργή σας ο ένας στον άλλον».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ