Κοσμος

Οκτώ έφηβες μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου άστεγο στο Τορόντο

Έρευνες για τα κίνητρα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δολοφονία 59χρονου άστεγου στο Τορόντο
© Youtube

Τορόντο: Δολοφονία 59χρονου άστεγου από συμμορία έφηβων κοριτσιών - Τα θανάσιμα χτυπήματα με μαχαίρι

Οκτώ έφηβα κορίτσια φαίνεται ότι βρίσκονται πίσω από την υπόθεση δολοφονίας ενός άστεγου στο Τορόντο την περασμένη Κυριακή (18.12), όπως ανακοίνωσε η αστυνομία του Καναδά. 

Οι πρώτες πληροφορίες για το έγκλημα αναφέρουν ότι η συμμορία τριών 13χρονων, τριών 14χρονων και δύο 16χρονων κοριτσιών στρίμωξε το 59χρονο θύμα σε μια πλατεία κοντά στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 18ης Δεκεμβρίου και τον μαχαίρωσαν θανάσιμα. Οι περαστικοί που είδαν τα κορίτσια να μαχαιρώνουν τον άνδρα στην οδό Γιορκ και τη Λεωφόρο Πανεπιστημίου κάλεσαν αμέσως τις αρχές και το θύμα μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με όσα είπαν σε συνέντευξή τους οι αστυνομικές αρχές, το θύμα ζούσε σε πρόχειρο κατάλυμα. Οι έφηβες, τα ονόματα και τα στοιχεία των οποίων δεν έχουν βρει το φως της δημοσιότητας, εκτιμάται ότι συμμετείχαν και σε άλλη συμπλοκή περίπου δύο ώρες πριν δολοφονήσουν τον άστεγο. 

8 teenage girls charged after man fatally stabbed in downtown Toronto

Τορόντο: Οι έφηβες γνωρίστηκαν μέσω social media - Έρευνες για τα σχέδιά τους

Τρεις από τις έφηβες ήταν γνώριμες των αρχών. Όπως προκύπτει από την έρευνα, τα έφηβα κορίτσια διέμεναν σε διάφορα μέρη του Τορόντο και φέρεται να γνωρίστηκαν μέσω των social media. Οι αξιωματούχοι εξακολουθούν να αναζητούν απαντήσεις στο γιατί συναντήθηκαν στην περιοχή και ποια μπορεί να ήταν τα σχέδιά τους για το βράδυ.

Και τα οκτώ κορίτσια έχουν κατηγορηθεί για φόνο δευτέρου βαθμού. Προφυλακίστηκαν και αναμένεται να εμφανιστούν εκ νέου στο δικαστήριο στο τέλος του μήνα. 

Με πληροφορίες από NYPost

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ