Κοσμος

Ferrari κόπηκε στα δύο σε τροχαίο δυστύχημα στην Καλιφόρνια - Νεκρός ο οδηγός (βίντεο)

Εικόνες που κόβουν την ανάσα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ferrari κομμένη στα δύο μετά από τροχαίο δυστύχημα
© Youtube / Fox News

Τροχαίο δυστύχημα στην Καλιφόρνια: Νεκρός από τα συντρίμμια Ferrari ο οδηγός - Τραυματιές δύο ακόμη οδηγοί

Στα δύο κόπηκε Ferrari σε τροχαίο δυστύχημα που καταγράφηκε στη νότια Καλιφόρνια την Παρασκευή (16.12), με συνέπεια ο οδηγός του οχήματος να χάσει ακαριαία τη ζωή του. 

Σύμφωνα με το Fox News, στο δυστύχημα ενεπλάκησαν μία Ferrari και άλλα δύο αυτοκίνητα. Ο οδηγός της Ferrari σκοτώθηκε, ενώ οι άλλοι δύο οδηγοί τραυματίστηκαν. 

Η πυροσβεστική της κομητείας Όραντζ ανέσυρε από τα τρία παραμορφωμένα αυτοκίνητα, τρεις τραυματίες, ένας εκ των οποίων μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή σε νοσοκομείο. Το Fox 11 σημείωσε ότι οι αρχές που ερευνούν τις συνθήκες του δυστυχήματος είπαν ότι η υπερβολική ταχύτητα έπαιξε ρόλο στο τροχαίο, που συνέβη στην περιοχή Silverado στο Santiago Canyon Road, ανατολικά του Limestone Canyon Regional Park.

Ο Anselmo Templado, υπεύθυνος δημόσιας πληροφόρησης της California Highway Patrol, επιβεβαίωσε στο Fox News Digital ότι ο Robert Nicoletti, ο οδηγός της Ferrari, τραυματίστηκε θανάσιμα όταν εκτινάχθηκε από το όχημα λόγω της δύναμης της πρόσκρουσης.

Το Fox News προέβαλε πλάνα από την κομματιασμένη Ferrari που κόβουν την ανάσα και μαρτυρούν τη σφοδρότητα της σύγκρουσης. 

Ferrari split in half in Silverado Canyon crash; 1 dead

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ