- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ελληνοτουρκική συνάντηση σε διπλωματικό επίπεδο στις Βρυξέλλες με συμμετοχή του Βερολίνου
Τετ - α -τετ για τους στενούς συνεργάτες Μητσοτάκη - Ερντογάν
Ελληνοτουρκικά: Η συνάντηση συνεργατών Κυριάκου Μητσοτάκη και Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στις Βρυξέλλες για την αποκατάσταση της επικοινωνίας
Συνάντηση της διευθύντριας του διπλωματικού γραφείου του Πρωθυπουργού, Άννας Μαρίας Μπούρα, και του διπλωματικού συμβούλου του Ταγίπ Ερντογάν, Ιμπράημ Καλίν, έγινε στις Βρυξέλλες σύμφωνα με την ΕΡΤ.
Η συνάντηση, επ’ ευκαιρία της παρουσίας και των δύο στη βελγική πρωτεύουσα έγινε την Παρασκευή (16.12) στα γραφεία της γερμανικής αντιπροσωπείας, παρουσία του διπλωματικού συμβούλου του Γερμανού καγκελαρίου. Στόχος να αποκατασταθεί ο δίαυλος επικοινωνίας σε επίπεδο διπλωματικών συμβούλων για τα ελληνοτουρκικά, ο οποίος είχε ατονήσει.
Σύμφωνα με την «Καθημερινή», το γεγονός ότι η κ. Μπούρα και ο κ. Καλίν είναι εκ των στενότερων συνεργατών του Έλληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη και του τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σηματοδοτεί τα πρώτα ίχνη, έπειτα από μήνες «πάγου», επανεκκίνησης των επαφών μεταξύ Αθήνας και Άγκυρας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tι αναφέρουν για την αντισημιτική επίθεση
Φέρεται να εθεάθη μαζί με τον επιχειρηματία Μπλέικ Γουίν
Kατέγραφαν βίντεο με τα κινητά τους τηλέφωνα και εισέπνεαν νιτρώδες οξείδιο, γνωστό και ως «αέριο γέλιου»
Νεκρός, εκατοντάδες τραυματίες και 780 συλλήψεις μετά τους πανηγυρισμούς για το Champions League – Στο επίκεντρο η διαχείριση πλήθους και η βία στα γαλλικά προάστια.
Αντίποινα με drones και πυραύλους
Eκτιμά ότι η χώρα του βρίσκεται πλέον σε πιο ευνοϊκή στρατηγική θέση
Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι 57 αστυνομικοί τραυματίστηκαν
Η κρίση αποδίδεται σε συνδυασμό παραγόντων
H νέα πραγματικότητα προκαλέσει σοβαρές αναταράξεις στην τοπική αλιευτική βιομηχανία
Τα επεισόδια ξέσπασαν στην περιοχή Πορτονόβα, βόρεια της Αυλώνας
Tο Παρίσι κάνει λόγο για «μεγάλο λάθος» του Μπενιαμίν Νετανιάχου
Οι αρχές σφράγισαν το κατάστημα για διοργάνωση μουσικών εκδηλώσεων που προωθούσε «παρεκκλίνουσες συμπεριφορές»
Η χώρα ψηφίζει στον πρώτο γύρο εν μέσω του χειρότερου κύματος βίας από το 2016
Ο Αμερικανός πρόεδρος σκληραίνει τη στάση του για τα πυρηνικά και τα Στενά του Ορμούζ
Τέσσερις τραυματίες
Aφού παραδέχθηκε τρεις κατηγορίες που αφορούσαν άσεμνο υλικό με ανηλίκους
Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη
Το ζήτημα αποκτά ιδιαίτερη σημασία δεδομένου ότι ο πρόεδρος πλησιάζει τα 80 χρόνια
Aρκετοί επιστήμονες εκφράζουν επιφυλάξεις για τα αποτελέσματα
Οι δύο καλλιτέχνες επρόκειτο να εμφανιστούν στο φεστιβάλ «Pulse of Gaia»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.