Κοσμος

Μουντιάλ 2022: Μακρόν, Μητσοτάκης, Σάντσεθ και Αναστασιάδης βλέπουν μπάλα με τον Κροάτη πρωθυπουργό (βίντεο)

«Ήταν πολύ διασκεδαστικό» δήλωσε ο Πλένκοβιτς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μητσοτάκης, Μακρόν, Σάντσεθ, Αναστασιάδης και Πλένκοβιτς βλέπουν Μουντιάλ 2022 στη Σύνοδο Κορυφής
Μητσοτάκης, Μακρόν, Σάντσεθ, Αναστασιάδης και Πλένκοβιτς βλέπουν Μουντιάλ 2022 στη Σύνοδο Κορυφής @HrMarkom/Twitter

Ο πρωθυπουργός της Κροατίας βλέπει Μουντιάλ στη Σύνοδο Κορυφής των Med9 παρέα με Μητσοτάκη, Μακρόν, Σάντσεθ και Αναστασιάδη

Το Μουντιάλ 2022 έχει μπει στην τελική ευθεία, με τα βλέμματα των ποδοσφαιρόφιλων να στρέφονται στο Κατάρ.

Η Κροατία έκανε την έκπληξη και πέταξε έξω τη Βραζιλία, παίρνοντας την πρόκριση για τις 4 καλύτερες ομάδες του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου την περιμένει η Αργεντινή.

Το βράδυ της Παρασκευής (9/12) ο πρωθυπουργός της Κροατίας Αντρέι Πλένκοβιτς δεν έκρυψε στιγμή τη χαρά του για την πρόκριση - έπος στο Μουντιάλ του Κατάρ. Όσοι τον είδαν, έκαναν λόγο για... πρωθυπουργό στον 7ο ουρανό.

Σε συνέντευξή του στο Reuters ο Πλένκοβιτς είχε αποκαλύψει ότι στα διαλείμματα της Συνόδου Κορυφής των Med9 (μεσογειακών χωρών της ΕΕ) στο Αλικάντε της Ισπανίας, έβλεπε μπάλα μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Εμανουέλ Μακρόν, τον Νίκο Αναστασιάδη και τον Πέδρο Σάντσεθ.

«Παρακολουθήσαμε λίγο κατά τη διάρκεια του διαλείμματος και στη συνέχεια όλοι μαζί παρακολουθήσαμε τα πέναλτι στο κινητό μου. Αυτό ήταν πολύ διασκεδαστικό» ανέφερε, με το βίντεο στα social media να επιβεβαιώνει τα λεγόμενά του:

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ