Κοσμος

Ζευγάρι ηλικιωμένων γνωρίστηκε και παντρεύτηκε μέσα σε σούπερ μάρκετ

«Στον διάδρομο με τις μαγιονέζες» όπως λένε

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ηλικιωμένο ζευγάρι παντρεύτηκε στο σούπερ μάρκετ που γνωρίστηκαν, στον διάδρομο με τις μαγιονέζες: «Ήταν υπέροχο»
Το ζευγάρι που παντρεύτηκε σε σουπερμαρκετ © FOX 10

ΗΠΑ: Γάμος και γνωριμία σε σουπερμαρκετ

Μια 72χρονη και ένας 78χρονος από την Αριζόνα γνωρίστηκαν σε ένα σούπερ- μάρκετ όσο ψώνιζαν κι επέστρεψαν ακριβώς στο ίδιο σημείο στις 19 Νοεμβρίου για να παντρευτούν. Όπως δήλωσε η Μπρέντα στο NBC, αποκαλύπτοντας την ηλικία τους: «Δεν έχουμε άλλα τόσα χρόνια για να κάνουμε κάτι σαχλό και ανόητο». 

Όλα ξεκίνησαν όταν η 72χρονη, που έχασε πρόσφατα τον επί 30 χρόνια σύζυγό της, έψαχνε απλώς κάτι να βάζει στα σάντουιτς, στον διάδρομο 8 του Fry's Food & Drug, τον Αύγουστο του 2021. Εκεί έπιασε κουβέντα με τον Ντένις και κάπως έτσι ξεκίνησε το ειδύλλιό τους.  Οι δυο τους άρχισαν να μιλούν για διάφορα και αποφάσισαν να πάνε μαζί στην εκκλησιαστική λειτουργία την επόμενη εβδομάδα. Το επόμενο διάστημα, άρχισαν να αφιερώνουν όλο και περισσότερο χρόνο μαζί, μιλώντας για την απώλεια και τις κοινές τους εμπειρίες, καθώς ο Ντένις βίωνε κι εκείνος πένθος μετά τον θάνατο της συζύγου του, με την οποία έζησε για 45 χρόνια.

«Έβαλαν το γαμήλιο εμβατήριο στα μεγάφωνα του καταστήματος. Ήταν υπέροχα. Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα περπατήσεις στο διάδρομο με τις μαγιονέζες του Fry's και θα συναντήσεις κάποιον που δεν ήξερες ότι χρειαζόσουν στη ζωή σου», ήταν μερικά από τα λόγια του Ντένις για το ευχάριστο γεγονός. 
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ