Κοσμος

Οπαδοί του Ερντογάν τού αφιέρωσαν ερωτικό τραγούδι (βίντεο)

Τι λένε οι στίχοι - Ποιος είναι ο καλλιτέχνης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πανό για τον Ερντογάν σε προεκλογική εκστρατεία στην Κωνσταντινούπολη
Πανό για τον Ερντογάν σε προεκλογική εκστρατεία στην Κωνσταντινούπολη © EPA/ERDEM SAHIN

Ένα ερωτικό τραγούδι για τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τις τουρκικές εκλογές 2023 - Η προεκλογική συγκέντρωση στην Κωνσταντινούπολη

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει θέσει σε εφαρμογή όλους τους μηχανισμούς του κυβερνώντος κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP), προκειμένου να κερδίσει τις τουρκικές εκλογές 2023 τον ερχόμενο Ιούνιο.

Με την κριτική που δέχεται για την ακρίβεια, τον πληθωρισμό που βρίσκεται στα ύψη και την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων να μη σταματά, ο Ερντογάν επιχειρεί να λανσάρει το προφίλ του «λαοφιλή» ηγέτη, ο οποίος έχει μεγάλη αποδοχή από την κοινή γνώμη και ετοιμάζεται για μια ακόμη θητεία στο Προεδρικό Μέγαρο στην Άγκυρα.

Βίντεο που αναρτήθηκε στα social media, δείχνει οπαδούς του AKP να του αφιερώνουν ένα ερωτικό τραγούδι την Κυριακή (27/11). 

«Η καρδιά μου δεν θα σε εγκαταλείψει, μη φοβάσαι ο έρωτας μου για σένα δεν θα έχει τέλος, αν το επιθυμείς θα συνεχιστεί για πάντα» αναφέρεται μεταξύ άλλων στους στίχους του τραγουδιού. 

Ο τούρκος πρόεδρος πραγματοποίησε προεκλογική συγκέντρωση στο γήπεδο της Γαλατάσαραϊ στην Κωνσταντινούπολη.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2023'TE tarihimizin en büyük zaferini elde etmemizin önüne kimse geçemez

Ερωτικό τραγούδι στον Ερντογάν - Τι λένε οι στίχοι

«Η μορφή σου είναι αρκετή», ο τίτλος του ερωτικού τραγουδιού που αφιέρωσαν οι οπαδοί του Ερντογάν στον Τούρκο πρόεδρο. Κυκλοφόρησε το 2001 από τον δημοφιλή Τούρκο καλλιτέχνη Αλί Τουφλάν Κιράτς.

«Το ανάστημα σου μου αρκεί, τα μάτια σου μου είναι αρκετά, να μην σε αγγίξουν ο πόνος και η θλίψη. Το ανάστημα σου μου αρκεί, τα μάτια σου μου είναι αρκετά, να μην σε αγγίξουν ο πόνος και η θλίψη. Η καρδιά μου δεν θα σε εγκαταλείψει, μη φοβάσαι ο έρωτας μου για σένα δεν θα έχει τέλος, αν το επιθυμείς θα συνεχιστεί για πάντα. Πιστεψε με αυτός ο άνθρωπος θα σε αγαπάει για πάντα. Η καρδιά μου δεν θα σε εγκαταλείψει, μη φοβάσαι ο έρωτας μου για σένα δεν θα έχει τέλος, αν το επιθυμείς θα συνεχιστεί για πάντα» λένε οι στίχοι του ερωτικού τραγουδιού που αφιέρωσαν οι οπαδοί του AKP στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Kıraç - Endamın Yeter (Official Video)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ