Κοσμος

«Στοπ» για πάντα από τη Βασιλική Όπερα του Λονδίνου σε θεατή που αποδοκίμασε 12χρονο ηθοποιό

Φώναξε «σκουπίδια» - Η αντίδραση των υπόλοιπων θεατών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στιγμιότυπο από την όπερα Alcina
Στιγμιότυπο από την όπερα Alcina © Twitter

Βασιλική Όπερα Λονδίνου: Θεατής προσέβαλε 12χρονο ηθοποιό και του απαγόρευσαν την είσοδο για πάντα

Η Βασιλική Όπερα του Λονδίνου απαγόρευσε διά παντός την είσοδο σε θεατή επειδή αποδοκίμασε έναν 12χρονο ηθοποιό κατά τη διάρκεια της όπερας «Alcina» του Γκέοργκ Φρίντριχ Χαίντελ.

Ειδικότερα, ο θεατής σηκώθηκε από τη θέση του και φώναξε τη λέξη «σκουπίδια», την ώρα που ο 12χρονος Μαλακάι Μπάγιο τραγουδούσε τα λόγια του στην πρεμιέρα του έργου.

Το κοινό αποδοκίμασε την εν λόγω κίνηση του θεατή, τον οποίο και απομάκρυναν. Ο 12χρονος, αφού ολοκλήρωσε την ερμηνεία του, κατέβηκε από τη σκηνή εν μέσω δυνατών χειροκροτημάτων.

Στιγμιότυπο από την όπερα Alcina
© Twitter

Σε ανακοίνωσή της η Βασιλική Όπερα δήλωσε «σοκαρισμένη» από το συμβάν και γνωστοποίησε πως έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να μην επιτραπεί ξανά η είσοδος στον εν λόγω άνδρα.

Αρκετοί χρήστες του διαδικτύου σχολίασαν το περιστατικό. «Ήταν φρικτό, δεν μπορώ να σταματήσω να το σκέφτομαι», ανέφερε κάποιος στο Twitter.

«Ευτυχώς οι θεατές κάλυψαν με τα χειροκροτήματά τους τις φωνές του άνδρα. Αλλά, σοβαρά, ποιος κοροϊδεύει ένα παιδί;», ανέφερε ένας άλλος χρήστης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 12χρονος απέσπασε διθυραμβικά σχόλια για την ερμηνεία του ως Oberto.

Ο 12χρονος Μαλακάι Μπάγιο
Ο 12χρονος Μαλακάι Μπάγιο © Daily Mail/ Royal Opera House

«Είναι εκπληκτικά ταλαντούχος, προσδίδοντας σπουδαία υποκριτική και ερμηνευτική ικανότητα στον ρόλο. Πρόκειται για ένα τεράστιο επίτευγμα ενός τόσο νέου τραγουδιστή», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Βασιλική Όπερα.

Στιγμιότυπο από την όπερα Alcina
© Twitter

Ο Μαλακάι Μπάγιο έκανε το ντεμπούτο του πέρυσι στην όπερα «Ο Μαγικός Αυλός» του Μότσαρτ.

Πηγή: Daily Mail

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ