Κοσμος

Τι βρήκαν μέσα σε νωπό κοτόπουλο κατά τον έλεγχο σε αεροδρόμιο της Φλόριντα

Συναγερμός στην Πολιτεία των ΗΠΑ για τον αριθμό - ρεκόρ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Όπλο μέσα σε κοτόπουλο σε αεροδρόμιο της Φλόριντα
Όπλο μέσα σε κοτόπουλο σε αεροδρόμιο της Φλόριντα © Instagram

Φλόριντα: Όπλο σε νωπό κοτόπουλο - Τα στοιχεία από τους ελέγχους σε αεροδρόμιο 

Όπλο στην κοιλιά ωμού κοτόπουλου εντόπισαν οι αρχές ασφαλείας στο αεροδρόμιο της Φλόριντα.

Ο Νέστορ Ιγκλέσιας, εκπρόσωπος των Ερευνών του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, είπε ότι δεν μπορούσε να δώσει πρόσθετες λεπτομέρειες επειδή πρόκειται για μια «σε εξέλιξη ποινική υπόθεση που έχει γίνει αποδεκτή για δίωξη».

Σύμφωνα με δημοσίευμα του CNN, ένας αριθμός ρεκόρ όπλων έχει φτάσει στα σημεία ελέγχου TSA στη Φλόριντα το 2022. Οι επιβάτες έχουν φέρει περισσότερα από 700 όπλα σε σημεία ελέγχου στα αεροδρόμια της πολιτείας μέχρι στιγμής τη φετινή χρονιά. Την ίδια ώρα, ρεκόρ έχουν σημειωθεί σε 12 αεροδρόμια της Φλόριντα, με τα αεροδρόμια του Ορλάντο (129 όπλα), του Φορτ Λόντερντεϊλ (120 όπλα) και της Τάμπα (102 όπλα) να βρίσκονται στις πρώτες θέσεις. Σχεδόν όλα τα όπλα που ανακαλύφθηκαν στα σημεία ελέγχου ήταν γεμάτα, είπε η TSA. 

Για πολλούς επιβάτες, η μεταφορά όπλων στα αεροδρόμια είχε ως αποτέλεσμα συλλήψεις και ειδοποιήσεις για εμφάνιση στο δικαστήριο. Οι αστικές κυρώσεις από την TSA μπορούν να φτάσουν τα 13.910 δολάρια ακόμη και αν ο επιβάτης δεν συλληφθεί, ανέφερε το δελτίο τύπου της TSA. Τα πυροβόλα όπλα πρέπει να συσκευάζονται σε παραδοτέες αποσκευές. Η TSA περιγράφει ειδικούς κανόνες σχετικά με τα όπλα και τα πυρομαχικά στον ιστότοπό της. 

Με πληροφορίες από CNN

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ