Κοσμος

Διαδηλωτής στο Γιορκ φέρεται να πέταξε αυγά κατά του βασιλιά Καρόλου και της Καμίλα (βίντεο)

Τι φώναξε στο ζεύγος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βασιλιάς Κάρολος και Καμίλα
Βασιλιάς Κάρολος και Καμίλα κατά την επίσκεψή τους στο Γιορκ © EPA / PETER POWELL

Υόρκ: Επίθεση με αυγά από διαδηλωτή στον βασιλιά Κάρολο και την Καμίλα - Η αντίδρασή τους

Ένας άνδρας συνελήφθη από την Αστυνομία στο Γιορκ, όταν πέταξε αυγό κατά του βασιλιά Κάρολου και της βασιλικής συζύγου, Καμίλας, κατά τη διάρκεια βόλτας τους στην περιοχή. 

Σύμφωνα με τον Guardian, αστυνομικοί εθεάθησαν να συγκρατούν τον ύποπτο στο έδαφος πίσω από την προσωρινή περίφραξη που είχε στηθεί στο Micklegate Bar στην πόλη για την επίσκεψη του βασιλιά την Τετάρτη. Ο βασιλιάς και η σύζυγος του έγιναν δεκτοί στο Γιορκ από τις τοπικές αρχές. Ο διαδηλωτής πέταξε τρία αυγά, προτού το ζευγάρι απομακρυνθεί από άνδρες της ασφάλειας τους. 

Ο άνδρας φέρεται να φώναξε: «αυτή η χώρα χτίστηκε πάνω στο αίμα των σκλάβων», τη στιγμή που τέσσερις αστυνομικοί τον κρατούσαν. Από την άλλη, πολίτες στράφηκαν κατά του άνδρα που επιτέθηκε με αυγά στο βασιλικό ζεύγος, φωνάζοντάς του: «ντροπή σου».  καθώς κρατούνταν από περίπου τέσσερις αστυνομικούς.

Ο βασιλιάς Κάρολος και η Καμίλα επισκέπτονται το Γιορκσάιρ. Στο Γιορκ θα παρευρεθούν γισ τα αποκαλυπτήρια ενός αγάλματος της βασίλισσας Ελισάβετ Β', του πρώτου που τοποθετήθηκε μετά τον θάνατό της.

Eggs thrown at King Charles and Camilla during York visit

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ