Κοσμος

Μεντβέντεφ: Η Ρωσία πολεμά τον Σατανά και τους ναζιστές, ναρκομανείς Ουκρανούς

Παραληρηματικές δηλώσεις του πρώην προέδρου και συμμάχου του Πούτιν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ χαρακτηρίζει τον πόλεμο της Ρωσίας στην Ουκρανία ως «ιερή σύγκρουση με τον Σατανά».
Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ δηλώνει ότι η Μόσχα πολεμά «τρελούς ναζί ναρκομανείς» στην Ουκρανία © EPA/Maxim Shipenkov

Ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ χαρακτηρίζει τον πόλεμο της Ρωσίας στην Ουκρανία ως «ιερή σύγκρουση με τον Σατανά».

Μετά τις απειλές για πυρηνικό πόλεμο, ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ προχώρησε σε νέες ακραίες δηλώσεις, χαρακτηρίζοντας τον πόλεμο στην Ουκρανία ως «ιερή σύγκρουση με τον Σατανά».

Προειδοποίησε μάλιστα ότι η Μόσχα μπορεί να στείλει όλους τους εχθρούς της «στις αιώνιες φωτιές της Γέεννας».

Σημειώνεται ότι η Γέεννα είναι βιβλική περιοχή που αναφέρεται στην Παλαιά Διαθήκη και πρόκειται για την «κόλαση» όπου θα τιμωρηθούν, μετά θάνατον, οι αμαρτωλοί.

Συνεχίζοντας το παραλήρημά του, ο Μεντβέντεφ πρόσθεσε ότι η Ρωσία πολεμάει στην Ουκρανία με «τρελούς, ναρκομανείς ναζιστές» οι οποίοι υποστηρίζονται από τους Δυτικούς, «που τους τρέχουν τα σάλια στο σαγόνι από την εξαχρείωση».

Σε μήνυμά του με αφορμή την Ημέρα της Εθνικής Ενότητας, ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας είπε ότι στόχος της πατρίδας του είναι «να σταματήσει τον ανώτατο αρχηγό της Κόλασης, όποιο όνομα και αν χρησιμοποιεί αυτός – Σατανάς, Εωσφόρος ή Ιμπλίς» (Σημείωση: Ο τελευταίος είναι αρχηγός των διαβόλων στο Ισλάμ).

Ο Μεντβέντεφ, ο οποίος παρουσιαζόταν ως φιλελεύθερος εκσυγχρονιστής κατά την προεδρική του θητεία από το 2008 ως το 2012, τόνισε ότι η Ρωσία διαθέτει διάφορα όπλα, ενώ έχει και την ικανότητα να «στείλει όλους τους εχθρούς στην πύρινη Γέεννα».

Τα όπλα του Σατανά, κατέληξε ο προκάτοχος του Πούτιν, είναι «περίτεχνα ψέματα. Και το δικό μας όπλο είναι η αλήθεια. Αυτός είναι και ο λόγος που η υπόθεσή μας είναι δίκαιη. Αυτός είναι ο λόγος που θα νικήσουμε! Χαρούμενες Γιορτές!»

Από τότε που ξεκίνησε ο πόλεμος, η ρητορική του Μεντβέντεφ γίνεται όλο και σφοδρότερη, ενώ οι θέσεις του βρίσκονται σε απόλυτη συμφωνία με το σκεπτικό των ανώτατων κλιμακίων της ελίτ του Κρεμλίνου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ