Κοσμος

Πτήση τρόμου στο Λος Άντζελες - Αεροσκάφος της Delta γέμισε καπνούς (βίντεο)

Αποπνικτική η ατμόσφαιρα στην καμπίνα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Καπνοί σε καμπίνα αεροσκάφους της Delta στις ΗΠΑ
Καπνοί σε καμπίνα αεροσκάφους της Delta στις ΗΠΑ © YouTube

Καπνός σε αεροσκάφος της Delta - Δραματικές εικόνες από την πτήση προς Λος Άντζελες

Λαχτάρησαν οι επιβάτες σε πτήση της Delta από την Ατλάντα προς το Λος Άντζελες. Καπνοί άρχισαν να βγαίνουν από το πιλοτήριο και γέμισαν την καμπίνα. Η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική.

Το αεροσκάφος, που εκτελούσε την πτήση 2846, προχώρησε σε αναγκαστική προσγείωση την Τρίτη 1 Νοεμβρίου.

«Ήξερα ότι κάτι καταστροφικό είχε συμβεί. Όλοι έκλαιγαν, ούρλιαζαν, νόμιζαν ότι ουσιαστικά οι κινητήρες είχαν σβήσει, ότι το αεροπλάνο απλώς γλιστρούσε στον αέρα. Δεν υπήρχαν αναταράξεις, δεν υπήρχε τίποτα» ανέφερε ο podcaster Γκάρι Βον, ο οποίος βρισκόταν στο αεροπλάνο.

Και πρόσθεσε: «Ο πιλότος είχε τον απόλυτο έλεγχο του αεροπλάνου. Δεν νομίζω ότι έχασε ποτέ τον έλεγχο του αεροσκάφους. Οι άνθρωποι που ούρλιαζαν και έκλαιγαν σίγουρα νόμιζαν ότι αυτό ήταν το τέλος. Ήταν οδυνηρό στην καλύτερη περίπτωση. Συνέβη ακριβώς αυτό που βλέπουμε στις ταινίες, το ξέφρενο κλάμα και τα ουρλιαχτά».

Delta Flight I was on caught fire in the air- DL 2846 from ATLANTA to Los Angeles  emergency landing

Το αεροσκάφος προσγειώθηκε με ασφάλεια στο αεροδρόμιο του Αλμπουκέρκι. «Το πλήρωμα ήταν καταπληκτικό και έκανε τα πάντα όσο πιο ομαλά γινόταν, ενώ έκανε αναγκαστική προσγείωση στο Αλμπουκέρκι» ανέφερε από τη μεριά του ο Mason Weiner, επιβάτης της πτήσης, με ανάρτησή του στο Twitter.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ