Κοσμος

Ήταν η Εύα Μαρία Ο’ Νιλ η «κρυφή ερωμένη» του βασιλιά Καρόλου Γ';

Νέα δημοσιεύματα για τις ερωτικές του περιπέτειες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O βασιλιάς της Βρετανίας Κάρολος Γ' και η βασιλική σύζυγος, Καμίλα
O βασιλιάς της Βρετανίας Κάρολος Γ' και η βασιλική σύζυγος, Καμίλα © EPA / NEIL HALL

Βασιλιάς Κάρολος Γ': Η ερωμένη από την Αυστρία και τα δημοσιεύματα του Τύπου για τη σχέση με την Εύα Μαρία Ο' Νιλ το 2003

Οι ερωτικές περιπέτειες του βασιλιά Καρόλου Γ' έρχονται στο φως της δημοσιότητας και πάλι, σχεδόν δύο μήνες από την ημέρα που ανέβηκε στον βρετανικό θρόνο. Δημοσιεύματα της Mirror και της Bild «φωτίζουν» την «κρυφή ερωμένη» του Καρόλου, μία γυναίκα από την Αυστρία με την οποία ήταν πολύ κοντά το 2003. Μόλις δύο χρόνο πριν παντρευτεί τον έρωτα της ζωής του, την Καμίλα. 

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, παρότι είναι γνωστό ότι κατά τη διάρκεια του γάμου του με την Νταϊάνα είχε εξωσυζυγική σχέση με την Καμίλα, ο βασιλιάς Κάρολος Γ' φέρεται ότι δεν ήταν πιστός ούτε στην Καμίλα Πάρκερ. Κατά τα δημοσίευμα έζησε μία ερωτική περιπέτεια με την πεθερά της πριγκίπισσας Μαντλίν της Σουηδίας, την αυστριακής καταγωγής Εύα Μαρία Ο’ Νιλ, η οποία φέρεται να «ήταν πολύ κοντά» με τον νυν βασιλιά πριν από 19 χρόνια, το 2003. 

Eva Maria O'Neill
Ήταν η Eva Maria O'Neill η κρυφή ερωμένη του βασιλιά Καρόλου; © EPA / FRANZ NEUMAYR

Κατά της Mirror και Bild, o σύζυγος της πριγκίπισσας Μαντλίν, ο 48χρονος Κρις Ο’ Νιλ, έχει τις ρίζες του στο Λονδίνο, όπου η μητέρα του ζούσε επί σειρά ετών και σύχναζε στους κύκλους της υψηλής κοινωνίας. Η Εύα Μαρία Ο’ Νιλ, μαικήνας της Όπερας του Μονάχου, είχε φιλικές σχέσεις με την πρώην σύζυγο του Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνκα αλλά και τον βασιλιά Κάρολο Γ΄. Και ενώ ο τελευταίος είχε ήδη σχέση με την Καμίλα, η Εύα τον κάλεσε σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση στο Σάλτσμπουργκ, στην πατρίδα της, την Αυστρία και εκείνος την αποδέχθηκε «προς δυσαρέσκεια της Καμίλα», γράφει η Mirror. Αν και το φλερτ φέρεται να ανάγεται σε μια περίοδο πριν από περίπου δύο δεκαετίες και το έχουν διαψεύσει τόσο ο βασιλιάς Κάρολος όσο και η Εύα, οι φήμες δεν έχουν σιγήσει και η φερόμενη ως «πέτρα του σκανδάλου» δεν έχει μέχρι στιγμής απαντήσει στο αίτημα της γερμανικής εφημερίδας να σχολιάσει την υπόθεση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ