Κοσμος

Σάλος με τον Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ που «διασκεδάζει» με την επίθεση στο σπίτι των Πελόζι

Η ανάρτηση του στο Twitter

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ
Ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ © ΕPA

Η επίθεση στους Πελόζι και η ανάρτηση του Τραμπ Τζούνιορ 

Στον απόηχο της επίθεσης κατά του Πολ Πελόζι συζύγου της επικεφαλής των Δημοκρατικών στη Βουλή Νάνσι Πελόζι, ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ δημοσίευσε στο διαδίκτυο ένα χοντροκομμένο meme με ένα σφυρί, το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στο σπίτι της οικογένειας την περασμένη Παρασκευή.

«OMG», έγραψε ο γιος του πρώην προέδρου δίπλα στη φωτογραφία, η οποία είχε επίσης τη λεζάντα «Έχω έτοιμο το αποκριάτικο κοστούμι του Πολ Πελόζι».

Ο Πολ Πελόζι, 82 ετών, δέχτηκε επίθεση στο σπίτι του στο Σαν Φρανσίσκο από έναν άνδρα που κρατούσε ένα σφυρί και φέρεται να είπε «Πού είναι η Νάνσι;» αφού εισήλθε.

Ο Τραμπ Τζούνιορ από τη στιγμή που εξελέγη ο πατέρας του το 2016 έγινε το δεξί του χέρι, προκαλώντας ουκ ολίγες φορές με αναρτήσεις στα social media. Από την ανάληψη του πατέρα του στα προεδρικά καθήκοντα, ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνξιορ έγινε ένας από τους πιο ισχυρούς υπερασπιστές του πατέρα του. Οι Los Angeles Times τον περιέγραψαν ως ένα «σκυλί εικονικής επίθεσης».

Ο γιος του προέδρου είχε μπει στο στόχαστρο του ειδικού εισαγγελέα Ρόμπερτ Μάλερ που ερευνούσε την ανάμιξη της Ρωσίας στις προεδρικές εκλογές του 2016 λόγω της συνάντησης που είχε τον Ιούνιο της χρονιάς εκείνης με μια Ρωσίδα δικηγόρο στον Πύργο Τραμπ, στη Νέα Υόρκη. Πρόσφατα έλαβε κλήτευση για να καταθέσει από την εισαγγελία της Νέας Υόρκης, στο πλαίσιο της έρευνας σχετικά με τις επιχειρηματικές πρακτικές του πρώην προέδρου των ΗΠΑ και της εταιρείας του.

 
 
 
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ