Κοσμος

Οικογένεια βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στη Γαλλία - Δράστης ο πατέρας;

Έρευνα για τις συνθήκες θανάτου - Τα σενάρια

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Γαλλία: Νεκρή οικογένεια σε σπίτι - Ο ρόλος του πατέρα και η έρευνα για τις συνθήκες και τα αίτια

Νεκρά μέσα στο σπίτι τους στη δυτική Γαλλία εντοπίστηκαν τα μέλη μιας οικογένειας, με τις αρχές να έχουν ξεκινήσει ήδη έρευνα για τις συνθήκες υπό τις οποίες έχασαν τη ζωή τους. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι ο πατέρας ενδέχεται να δηλητηρίασε τη σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά και στη συνέχεια να έδωσε τέλος στη ζωή του. 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα γαλλικών μέσων ενημέρωσης, το περιστατικό σημειώθηκε στο Carentek, στο διαμέρισμα Finistère στη δυτική Γαλλία. Στις 30 Οκτωβρίου η τοπική αστυνομία πήγε σε αυτή την παραθαλάσσια κατοικία μετά από κλήση που έλαβε και εντόπισε τα πτώματα μιας τετραμελούς οικογένειας. Πρόκειται για δύο ενήλικες 41 και 38 ετών και τα δύο τους κοριτσάκια 8 και 11 ετών. 

Γαλλικά ΜΜΕ ανέφεραν ακόμη ότι η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για την ανθρωποκτονία από πρόθεση, αλλά οι προκαταρκτικές αναφορές έδειξαν ότι κανένα από τα πτώματα δεν έδειξε σημάδια τραύματος ή χρήση πυροβόλων όπλων. Ο ενήλικος άνδρας και η γυναίκα που πέθαναν ήταν παντρεμένοι και η αστυνομία είπε ότι ήταν σε διάσταση και τα δύο κορίτσια ήταν τα παιδιά τους. Τοπικά μέσα ενημέρωσης αποκάλυψαν ότι ο άνδρας εργαζόταν σε ένα εργοστάσιο στην περιοχή ενώ η γυναίκα εργαζόταν σε τοπικό γηροκομείο.

Ο 41χρονος εντοπίστηκε απαγχονισμένος. Ερευνάται το σενάριο ο άνδρας να μην μπορούσε να δεχθεί τον χωρισμό του από την 38χρονη, να δηλητηρίασε τόσο εκείνη, όσο και τα παιδιά τους και να έβαλε τέλος στη ζωή του. Νεκρός εντοπίστηκε και ο σκύλος της οικογένειας.