Κοσμος

Γιγαντιαία πυρκαγιά καταπίνει σιδηροδρομικές γραμμές και σπίτια στο Μεξικό (βίντεο)

Τα πλάνα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
mexiko

Μεξικό: Τεράστια πυρκαγιά κατακαίει σιδηροδρομική γραμμή και σπίτια - Τα πλάνα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας

Τεράστια πυρκαγιά έχει κατακάψει μια σιδηροδρομική γραμμή και σπίτια στο Aguascalientes, στο κεντρικό Μεξικό, μετά από ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη φορτηγό με καύσιμα.

Δραματικό βίντεο της πυρκαγιάς έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένων εναέριων λήψεων που φαίνεται πυκνός μαύρος καπνος που καλύπτει μια μεγάλη περιοχή της πόλης. Κάποια από τα πλάνα έδειχναν ένα φορτηγό τρένο να τρέχει μέσα στις φλόγες.

Ο ιστότοπος El Universal του Μεξικού αναφέρει ότι περισσότεροι από 1.500 άνθρωποι απομακρύνθηκαν ενώ κάποια σπίτια και αυτοκίνητα καταστράφηκαν από τη φωτιά. Δεν υπάρχουν αναφορές για θανάτους, αλλά αρκετοί άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Η αστυνομία έχει συλλάβει τον οδηγό του φορτηγού. Μια ανάρτηση του δημάρχου Leo Montañez στο Facebook κάνει λόγο για 300 σπίτια στην περιοχή της σύγκρουσης, 120 από τα οποία έχουν υποστεί ζημιές.

Δεν είναι σαφές πώς ακριβώς συνέβη το δυστύχημα. Οι αρχικές αναφορές ανέφεραν ότι το φορτηγό συγκρούστηκε με τρένο, αλλά το Reuters αναφέρει τώρα ότι το φορτηγό χτύπησε σε αερογέφυρα.

Η κρατική πετρελαϊκή εταιρεία Pemex αρνήθηκε ότι το φορτηγό ανήκει σε αυτήν και λέει ότι βοηθάει τις προσπάθειες για τον περιορισμό της πυρκαγιάς.

Περίπου 200 πυροσβέστες προσπαθούν να περιορίσουν την πυρκαγιά, αναφέρει η El Universal.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Eurovision 2024: Ένας πολιτικοποιημένος, απολιτικός και αχρείαστος διαγωνισμός
Eurovision 2024: Ένας πολιτικοποιημένος, απολιτικός και αχρείαστος διαγωνισμός

Όταν το κριτήριο για την τέχνη είναι η στάση του καλλιτέχνη απέναντι στα προβλήματα της διεθνούς συγκυρίας, τότε δεν μπορούμε να μιλάμε για διαγωνισμό τραγουδιού

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.