Κοσμος

Συνετρίβη ρωσικό πολεμικό αεροσκάφος σε πολυκατοικία στο Γιέισκ (βίντεο)

Τυλίχτηκε στις φλόγες το κτίριο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος συνετρίβη σε πολυκατοικία στην πόλη Γιέισκ της Ρωσίας, μεταδίδουν πρακτορεία ειδήσεων - Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες.
Αδιευκρίνιστο παραμένει επί του παρόντος αν υπάρχουν θύματα από τη συντριβή του ρωσικού αεροσκάφους © Twitter / screen shot

Ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος συνετρίβη σε πολυκατοικία στην πόλη Γιέισκ της Ρωσίας, μεταδίδουν πρακτορεία ειδήσεων - Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες.

Ρωσικό πολεμικό αεροσκάφος συνετρίβη στη νότια περιοχή του Κρασνοντάρ, αναφέρουν τα κρατικά μέσα ενημέρωσης της Ρωσίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για ένα μαχητικό αεροσκάφος Su-34, το οποίο κατέπεσε κοντά σε ένα κτίριο κατοικιών στην πόλη Γιέισκ της Ρωσίας.

Πλάνα που εμφανίστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν την έκρηξη που προκλήθηκε από την πτώση και καπνούς να υψώνονται στο σημείο της συντριβής.

Στο σημείο της συντριβής βρίσκονται πυροσβέστες και ασθενοφόρα.

Όπως αναφέρει το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής θύματα από τη συντριβή του στρατιωτικού αεροσκάφους στη ρωσική πόλη που βρίσκεται στις ακτές της Αζοφικής Θάλασσας, κοντά στην Ουκρανία.

Βίντεο που αναρτήθηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν γιγαντιαίες φλόγες να ξεπηδούν από ένα πολυώροφο κτίριο.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων RIA, το αεροσκάφος ήταν ένα Sukhoi -34 και συνετρίβη κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης.

Ενώ πληροφορίες που μεταδίδει το TASS αναφέρουν ότι το αεροσκάφος συνετρίβη αφότου εκδηλώθηκε φωτιά σε έναν από τους κινητήρες του.

Η ρωσική υπηρεσία αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων αναφέρει ότι η πυρκαγιά που προκλήθηκε από τη συντριβή του αεροσκάφους εξαπλώθηκε σε μια ζώνη περίπου 2.000 τ.μ.

Σύμφωνα με τις ρωσικές αρχές, η Μόσχα ξεκίνησε ποινική έρευνα για τη συντριβή του μαχητικού αεροσκάφους. «Οι ερευνητές του στρατού εξακριβώνουν τις συνθήκες και τα αίτια του συμβάντος», ανέφεραν.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ