Κοσμος

38χρονη δολοφόνησε 67χρονη για να της πάρει την περιουσία και μετέφερε το πτώμα με βαλίτσα στο Λονδίνο

Η φερόμενη ως δολοφόνος αρνείται κάθε κατηγορία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η κατηγορούμενη μεταφέρει τη βαλίτσα με το πτώμα της φίλης της στο Λονδίνο
Η κατηγορούμενη μεταφέρει τη βαλίτσα με το πτώμα της φίλης της στο Λονδίνο © Youtube

Βρετανία: Δολοφονία ηλικιωμένης από νεαρή φίλη της για τα χρήματα - Το βίντεο ντοκουμέντο από τη μεταφορά του πτώματος

Συγκλονίζει τη Βρετανία η υπόθεση δολοφονίας μίας 67χρονης γυναίκας από 38χρονη φίλη της, που αποσκοπούσε να της αρπάξει την περιουσία. Το έγκλημα, που διαπράχθηκε τον Ιούνιο του 2021, αναβιώνει στο δικαστήριο. 

Σύμφωνα με το BBC, η 38χρονη Jemma Mitchell από το Willesden, στο βορειοδυτικό Λονδίνο, κατηγορείται για τη δολοφονία της Mee Kuen Chong. Το πτώμα της 60χρονης εντοπίστηκε αποκεφαλισμένο σε δάσος κοντά στο Salcombe, περίπου 320 χιλιόμετρα μακριά από την πρωτεύουσα της Βρετανίας. 

Οι ένορκοι είχαν ακούσει προηγουμένως την Τρίτη ότι τα λείψανα της κυρίας Chong βρέθηκαν 16 ημέρες αργότερα, στο κάτω μέρος κάποιων σκαλοπατιών κοντά στο Salcombe, και η περιοχή αποκλείστηκε και ξεκίνησε εκτεταμένη έρευνα. 4 ημέρες αργότερα το κεφάλι της ανακαλύφθηκε περίπου 10 μέτρα μακριά από το σημείο εντοπισμού του υπόλοιπου σώματος. 

Όπως αποκαλύφθηκε, η 38χρονη είχε μεταφέρει το πτώμα της 67χρονης μέσα σε μία μπλε βαλίτσα, την οποία περιέφερε στο κέντρο του Λονδίνου για περίπου 2 ώρες τη μέρα του εγκλήματος. Το κίνητρο της δολοφονίας φέρεται να είναι οικονομικό, αφού η 38χρονη ασκούσε ασφυκτικές πιέσεις στην ηλικιωμένη προκειμένου να της δώσει χιλιάδες δολάρια, με τα οποία θα έχτιζε έναν ακόμη όροφο στο σπίτι της. Αφού είδε ότι η 67χρονη ήταν ανένδοτη, αποφάσισε να τη σκοτώσει και να πλαστογραφήσει τη διαθήκη της. Σε αυτή, υποτίθεται ότι το θύμα άφηνε το 95% της περιουσίας της, ενώ το υπόλοιπο 5% το άφηνε στη μητέρα της δολοφόνου. 

A woman accused of murdering her friend was seen on video dragging a suitcase around the streets LDN

Η δολοφόνος έχει αρνηθεί κάθε κατηγορία που την εμπλέκει στον θάνατο της ηλικιωμένης φίλης της. 

Με πληροφορίες από SKYNews και BBC

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ