Κοσμος

Ταϊλάνδη: Η 3χρονη που γλίτωσε από το μακελειό επειδή κοιμόταν (βίντεο)

Ο ένοπλος νόμιζε ότι ήταν νεκρή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η 3χρονη Έμμυ που γλίτωσε από το μακελειό στον παιδικό σταθμό στην Ταϊλάνδη
Η 3χρονη Έμμυ που γλίτωσε από το μακελειό στον παιδικό σταθμό στην Ταϊλάνδη © The Sun/YouTube

Μακελειό στην Ταϊλάνδη - Η επίθεση στον παιδικό σταθμό και η 3χρονη Έμμυ που γλίτωσε

Στην Ταϊλάνδη το μακελειό στον παιδικό σταθμό άφησε πίσω του 24 νεκρά παιδιά. Την περασμένη Πέμπτη ο πρώην αστυνομικός Πάνια Καμράμπ εισέβαλε στο σχολείο και άρχισε να σκοτώνει το προσωπικό πριν στρέψει το όπλο του στα παιδιά και τα εκτελέσει.

Η 3χρονη Έμμυ ήταν το μοναδικό παιδί που γλίτωσε από την τάξη της. Είχε αποκοιμηθεί στη γωνία της αίθουσας, καλυμμένη με την κουβέρτα της.

Ο ένοπλος νόμιζε ότι ήταν νεκρή. Όταν η Έμμυ ξύπνησε, δεν κατάλαβε τι είχε συμβεί και πίστευε ότι οι φίλοι και οι φίλες της κοιμούνται ακόμη.

Τα συνολικά θύματα έφθασαν τα 37. Ανάμεσά τους και μια έγκυος εκπαιδευτικός στον 8ο μήνα, η οποία δέχτηκε τις σφαίρες του δράστη.

Στη φονική επίθεση που εξαπέλυσε στον παιδικό σταθμό, χρησιμοποίησε και ένα μαχαίρι. «Έσπασε την πόρτα εισόδου κλωτσώντας τη, μπήκε μέσα και άρχισε να κόβει τα κεφάλια των παιδιών με ένα μαχαίρι» διηγήθηκε η Νατίτσα Πουντσούμ διευθύντρια του παιδικού σταθμού.

Αστυνομικοί στην Ταϊλάνδη που μπήκαν στον παιδικό σταθμό βρήκαν κουλουριασμένη την 3χρονη Έμμυ δίπλα στα πτώματα των συμμαθητών της. Οι γονείς της 3χρονης στην Ταϊλάνδη κάνουν λόγο για «θαύμα».

Ο δράστης, πριν αυτοκτονήσει, σκότωσε τη γυναίκα και το παιδί του.

Only survivor of Thailand nursery massacre is toddler asleep under blanket

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ