Κοσμος

Απαγωγείς ξεκλήρισαν οικογένεια στις ΗΠΑ - Σκότωσαν βρέφος 8 μηνών (βίντεο)

Τα πτώματα βρέθηκαν σε χωράφι

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Απαγωγή οικογένειας στις ΗΠΑ - Νεκροί ο πατέρας, η μητέρα, ο θείος και ένα μωρό - Τους σκότωσαν οι απαγωγείς

Απαγωγή στις ΗΠΑ βάφτηκε στο αίμα, καθώς οι απαγωγείς δολοφόνησαν όλα τα μέλη της οικογένειας που κρατούσαν ομήρους.

Η απαγωγή έγινε στην πόλη Μέρσεντ, τη Δευτέρα (3/10), στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Τα μέλη της οικογένειας που δολοφονήθηκαν είναι ο 36χρονος Τζασντίπ Σινγκ, η 27χρονη Τζασλίν Καούρ, τον 39χρονο Αμαντίπ Σινγκ και το μόλις 8 μηνών βρέφος, Αρόοχι Δέρι.

Πατέρας, μητέρα, θείος και παιδί εντοπίστηκαν νεκροί δύο 24ωρα αργότερα, την Τετάρτη, σε χωράφι. Τα πτώματά τους μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο.

Η οικογένεια είχε μια εταιρεία φορτηγών. Η απαγωγή έγινε στα γραφεία της επιχείρησης.

«Απόψε οι χειρότεροι φόβοι μας επιβεβαιώθηκαν. Βρήκαμε τα τέσσερα άτομα από την απαγωγή. Είναι νεκρά» ανέφερε σε δήλωσή του στους δημοσιογράφους ο σερίφης της κομητείας Μέρσεντ, Βέρνον Γουόρνκι.

Άγνωστα παραμένουν τα κίνητρα των δολοφονιών. Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας ύποπτος, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για τον εντοπισμό συνεργού.

Πρόκειται για τον Χεσούς Μανουέλ Σαλγάδο, σύμφωνα με το Reuters. Πριν τον συλλάβουν οι αστυνομικοί, επιχείρησε να αυτοκτονήσει. Όπως μετέδωσε το ABC News, ο ύποπτος χρησιμοποίησε κάρτα ανάληψης μετρητών της οικογένειας σε κοντινή τράπεζα.

Καρέ καρέ η απαγωγή της οικογένειας στην Καλιφόρνια - Το βίντεο από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας

Νωρίτερα, στη δημοσιότητα δόθηκε ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας στην εταιρεία φορτηγών, που δείχνει έναν ένοπλό να φορά ιατρική μάσκα και να οδηγεί την οικογένεια μακριά από την επιχείρηση.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε για ένα μαύρο φορτηγάκι που είχε παραδοθεί στις φλόγες στην άκρη επαρχιακού δρόμου. Το όχημα άνηκε στην οικογένεια.

Υπενθυμίζεται τον Ιούλιο του 2022 ένοπλος εκτέλεσε οικογένεια στη σκηνή τους στην Αϊόβα των ΗΠΑ.