Κοσμος

Βασιλική σαπουνόπερα: Ο πρίγκιπας Χάρι είχε αρνηθεί πρόταση συμφιλίωσης του Γουίλιαμ

Οι αποκαλύψεις Βρετανού δημοσιογράφου

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Στον πάγο οι σχέσεις Γουίλιαμ και Χάρι - Το ντοκιμαντέρ του 2019 - Οι δηλώσεις του Χάρι για την επικοινωνία τους.

Τεταμένες ηταν οι σχέσεις του πρίγκιπα Γουίλιαμ και του πρίγκιπα Χάρι ακόμα και πριν τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Ειδικότερα, στις «παγωμένες» σχέσεις των δύο αδερφών αναφέρονται βιβλία, τα οποία κυκλοφόρησαν πρόσφατα αποκαλύπτοντας άγνωστο παρασκήνιο για τη σχέση τους. Ο δημοσιογράφος της Daily Mail, Βαλεντάιν Λόου, κάνει εκτενή αναφορά στο βιβλίο του σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα και την επιρροή του ντοκιμαντέρ του 2019, το οποίο είχε δείξει πως η Μέγκαν Μαρκλ μπορεί να ήταν θύμα των αυστηρών κανόνων της βασιλικής οικογένειας.

Να θυμίσουμε πως τότε, η Μέγκαν Μαρκλ είχε αναφερθεί στις δυσκολίες που αντιμετώπιζε για το «φως των προβολέων» που είχαν πέσει επάνω της ως νιόπαντρη και νέα μητέρα. Στο ίδιο ντοκιμαντέρ ο Χάρι δεν είχε αρνηθεί ότι υπήρχε ήδη μια κόντρα με τον αδελφό του: «Είμαστε σε διαφορετικούς δρόμους αυτή τη στιγμή. Σαν αδέρφια έχουμε τις καλές αλλά και τις κακές μας ημέρες».

Τα συγκεκριμένα πλάνα επισκίασαν την περιοδεία που πραγματοποιούσε την ίδια περίοδο ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η σύζυγός του, Κέιτ Μίντλετον, στο Πακιστάν κάτι που προκάλεσε δυσαρέσκεια στο ζευγάρι Γουίλιαμ-Κέιτ. Ωστόσο, μία μέρα μετά τη μετάδοση του ντοκιμαντέρ, ο Γουίλιαμ φέρεται να επικοινώνησε με τον Χάρι, ζητώντας του να βρεθούν. Ο Χάρι, ωστόσο, παρά το γεγονός ότι στην αρχή ήταν θετικός, εν τέλει αρνήθηκε και έκτοτε έκαναν πολλούς μήνες να επικοινωνήσουν.