Κοσμος

Mark Zuckerberg: Θα γίνει πατέρας για τρίτη φορά ο ιδρυτής του Facebook

Με ανάρτηση στο Instagram γνωστοποίησε το χαρμόσυνο νέο

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γονείς για τρίτη φορά θα γίνουν ο Mark Zuckerberg και η σύζυγός του Priscilla Chan. O ιδρυτής του Facebook γνωστοποίησε το φύλο του μωρού στο Instagram.
Priscilla Chan και Mark Zuckerberg ενημέρωσαν τους διαδικτυακούς φίλους τους για την έλευση του τρίτου παιδιού τους © Instagram @zuck

Γονείς για τρίτη φορά θα γίνουν ο Mark Zuckerberg και η σύζυγός του Priscilla Chan. O ιδρυτής του Facebook γνωστοποίησε το φύλο του μωρού στο Instagram.

Ο ιδρυτής του Facebook Mark Zuckerberg ανακοίνωσε ότι περιμένει το τρίτο του παιδί –λίγες μόλις ώρες αφότου γνωστοποιήθηκε ότι η αξία του χαρτοφυλακίου του έκανε «βουτιά» 71 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Ο 38χρονος μαικήνας των επιχειρήσεων τεχνολογίας μοιράστηκε τα χαρμόσυνα νέα στο Instagram, εν μέσω δημοσιευμάτων περί απώλειας δεκάδων δισεκατομμυρίων στην προσπάθειά του να μεταπηδήσει στο metaverse.

«Πολλή αγάπη. Είμαστε σε ευτυχή θέση να ανακοινώσουμε ότι η Μαξ και η Όγκαστ θα αποκτήσουν μια μικρή αδελφούλα του χρόνου», έγραψε στη λιτή ανάρτηση, ποζάροντας με τη μητέρα των παιδιών του.  

Ο Zuckerberg και η σύζυγός του, Priscilla Chan, έχουν ήδη αποκτήσει δύο κόρες. Τη Μάξιμα, γεννημένη τον Δεκέμβριο του 2015 και την Όγκαστ, η οποία ήρθε στον κόσμο τον Αύγουστο του 2017.

Η ανακοίνωση έγινε λιγότερο από μια ημέρα αφότου το Bloomberg ανέφερε ότι ο επιχειρηματίας απώλεσε μεγάλο μερίδιο των κερδών του. Σύμφωνα με το Μέσο, η αξία του έφτανε τα 142 δισεκατομμύρια δολάρια τον Δεκέμβριο του 2021, ενώ με βάση τα νέα δεδομένα, έχει «κατρακυλήσει» στα 56 δισεκατομμύρια δολάρια.

Το γεγονός σημαίνει ότι ο Zuckerberg κατατάσσεται πλέον στην 20η θέση των δισεκατομμυριούχων του πλανήτη. Πρόκειται για τη χαμηλότερη προσωπική του επίδοση από το 2014.

Ο γεννημένος στη Νέα Υόρκη δισεκατομμυριούχος αντιμετωπίζει τη συνεχή φθορά της περιουσίας του αφότου ξεκίνησε τη Meta, τη μητρική εταιρία του Facebook, τον Οκτώβριο του 2021.

Τον φετινό Φεβρουάριο, η Meta αποκάλυψε πως δε σημείωσε την παραμικρή αύξηση σε μηνιαίους χρήστες του Facebook, πυροδοτώντας μια ιστορική κατάρρευση της αξίας της μετοχής της και αφαιμάσσοντας 31 δισεκατομμύρια δολάρια από την περιουσία του ιδρυτή της –μια από τις υψηλότερες απώλειες περιουσίας στα χρονικά καταγραφής του παγκόσμιου πλούτου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ