Κοσμος

Ανάγκασε την ανήλικη κόρη της να κοιμηθεί με 1.800 άνδρες

Η μάνα ήταν μέλος σατανιστικής αίρεσης

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις της –ενήλικης πια- Άναμπελ Φόρεστ για τη ζωή της με την μητέρα της, που ήταν μέλος σατανιστικής αίρεσης.

Σύμφωνα με όσα γράφει στο βιβλίο της, η μητέρα της, την ανάγκασε να συνευρεθεί με 1.800 άνδρες μέχρι την ηλικία των 18 ετών. Σύμφωνα με την ίδια, από την ηλικία 7ετών, η μητέρα της την ανάγκαζε να τη βλέπει την ώρα που έκανε σεξ με τον αρχηγό της αίρεσης Κόλιν Μπάτλεϊ.

Όταν ήταν 11 ετών έπεσε δύο φορές θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον Μπάτλεϊ (σύντροφος της μητέρας) και τρία χρόνια αργότερα το ζευγάρι την ανάγκασε να συμμετάσχει σε όργιο. Ο Μπάτλεϊ και η μητέρα της Άναμπελ καταδικάστηκαν και φυλακίστηκαν για την κατ’ εξακολούθηση σεξουαλική κακοποίηση του νεαρού κοριτσιού, ενώ την ίδια τύχη είχε και η σύζυγος του Μπάτλεϊ, καθώς και μία ιερόδουλη, οι οποίες συμμετείχαν στα όργια.

«Τίποτα δε μπορεί να με πληγώσει πιο πολύ από αυτό που μου έκανε η ίδια μου η μητέρα και αυτός ο άνδρας. Η μητέρα μου είναι πάρα πολύ κακιά και δεν πρόκειται να τη συγχωρήσω ποτέ. Ξεπερνά κάθε φαντασία η κακοποίηση που έζησα από εκείνη» γράφει χαρακτηριστικά στην βιογραφία της.

Φωτό: Το εξώφυλλο του βιβλίου της Άναμπελ Φόρεστ