Κοσμος

Με σκούρο κοστούμι ο παρουσιαστής του BBC - Ειδική εκπομπή για τη βασίλισσα Ελισάβετ

Η κρατική τηλεόραση μεταδίδει όλα τα νεότερα για την υγεία της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πένθιμα ντυμένος ο παρουσιαστής του BBC στην ειδική εκπομπή για τη βασίλισσα Ελισάβετ
Πένθιμα ντυμένος ο παρουσιαστής του BBC στην ειδική εκπομπή για τη βασίλισσα Ελισάβετ © EPA | BBC

Ειδήσεις αποκλειστικά για τη βασίλισσα Ελισάβετ μεταδίδει το BBC, το οποίο ανέστειλε την κανονική ροή του προγράμματός του. Πένθιμα ντυμένος ο παρουσιαστής.

Τη ροή του προγράμματός του άλλαξε το δίκτυο BBC One, μεταδίδοντας πλέον συνεχή ροή ειδήσεων για τη βασίλισσα Ελισάβετ και την υγεία της.

Στις 12.39 (ώρα Βρετανίας) διεκόπη η τηλεοπτική εκπομπή «Bargain Hunt», με τη δημοσιογράφο του BBC να μεταδίδει την ανακοίνωση από τα Ανάκτορα του Μπάκινγχαμ που ενημέρωνε το κοινό για την ανησυχία των γιατρών της βασιλικής οικογένειας σχετικά με την υγεία της βασίλισσας.

Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε ειδική εκπομπή του BBC με όλα τα νεότερα για τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Σημειώνεται ότι ο παρουσιαστής Huw Edwards εμφανίστηκε με σκούρο κοστούμι, λευκό πουκάμισο και μαύρη γραβάτα, σύμφωνα με τον ενδυματολογικό κώδικα του BBC όταν πεθαίνει κάποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Χωρίς τη Μέγκαν Μαρκλ ταξιδεύει στη Σκωτία ο πρίγκιπας Χάρι

Εν τω μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, ο πρίγκιπας Χάρι, ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ, θα μεταβεί μόνος του στη Σκωτία, χωρίς τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ, για να δει τη γιαγιά του, αφού οι γιατροί εξέφρασαν ανησυχίες για την υγεία της, μετέδωσε το πρακτορείο PA Media.

Στο Κάστρο Μπαλμόραλ, την κατοικία της Ελισάβετ στη Σκωτία, βρίσκονται ο γιος και διάδοχός της, πρίγκιπας Κάρολος μαζί με τη σύζυγό του Καμίλα. Αναμένονται επίσης ο μεγαλύτερος γιος του, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και τα αδέλφια του, τα μικρότερα παιδιά της βασίλισσας, Άννα, Άντριου και Έντουαρντ.

Μια τέτοια οικογενειακή συγκέντρωση, εκτός από τις εορταστικές περιόδους όπως τα Χριστούγεννα, είναι σπάνιο γεγονός και δείχνει την κρισιμότητα της κατάστασης για τη βασίλισσα Ελισάβετ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY