Κοσμος

Η Αλεξάντρια Οκάσιο - Κορτέζ στηρίζει τη Σάνα Μάριν και χορεύει στο Καπιτώλιο (βίντεο)

Το tweet υποστήριξης της Χίλαρι Κλίντον

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αλεξάντρια Οκάσιο - Κορτέζ χορεύει στο Καπιτώλιο
Αλεξάντρια Οκάσιο - Κορτέζ © Twitter

Αλεξάντρια Οκάσιο - Κορτέζ: Ο χορός στο Twitter για την υποστήριξη της Σάνα Μάριν και η φωτογραφία της Χίλαρι Κλίντον. 

Η Αλεξάντρια Οκάσιο Κορτέζ θέλησε να εκφράσει την υποστήριξή της στη Φινλανδή πρωθυπουργό, Σάνα Μάριν, μετά τη θύελλα που ξέσπασε από τη δημοσίευση βίντεο στα οποία φαίνεται να διασκεδάζει σε πρόσφατο πάρτι. Η πολιτικός δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Twitter ένα βίντεο στο οποίο χορεύει έξω από το γραφείο της στο Καπιτώλιο. 

Η βουλευτής από τη Νέα Υόρκη δημοσίευσε το βίντεο μία ημέρα μετά τη δημοσίευση φωτογραφίας της Χίλαρι Κλίντον στο Twitter. «Αιρετοί που χορεύουν; Είμαστε εδώ!», έγραψε η Αλεξάντρια Οκάσιο Κορτέζ στην ανάρτησή της. 

Όπως θα δείτε στο tweet που ακολουθεί, η Χίλαρι Κλίντον «πόσταρε» φωτογραφία της να χορεύει στην Κολομβία, όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών «Συνέχισε να χορεύεις», έγραψε στη λεζάντα της η Χίλαρι Κλίντον, στην οποία η Φινλανδή πρωθυπουργός απάντησε, «Ευχαριστώ @HillaryClinton», με ένα emoji καρδιά.

Σάνα Μάριν: Με δάκρυα στα μάτια υπερασπίζεται τον εαυτό της

Η Φινλανδή πρωθυπουργός, Σάνα Μάριν, υπεραμύνθηκε πριν από λίγες ημέρες της επιθυμίας της για «χαρά» και «ζωή», έπειτα από τα επικριτικά σχόλια για το βίντεο που τη δείχνουν να χορεύει και να διασκεδάζει.

«Είμαι ένα ανθρώπινο ον. Προσβλέπω επίσης μερικές φορές στη χαρά, στο φως και στην ευχαρίστηση εν μέσω αυτών των σκοτεινών νεφών» είπε, με τρεμάμενη φωνή, στη διάρκεια εκδήλωσης που διοργάνωσε το κόμμα της, το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα (SDP), στην πόλη Λάχτι της νότιας Φινλανδίας.«Είναι ιδιωτικό, είναι της χαράς και αυτή είναι η ζωή» είπε με δάκρυα στα μάτια και πρόσθεσε: «Αλλά δεν έλειψα ούτε μια μέρα από τη δουλειά».

Η πρωθυπουργός έγινε στόχος επικριτικών σχολίων έπειτα από βίντεο που διέρρευσαν στο διαδίκτυο και τη δείχνουν να διασκεδάζει με φίλους της και διασημότητες. Ορισμένοι την επέκριναν για συμπεριφορά που δεν αρμόζει σε πρωθυπουργό, άλλοι υπερασπίστηκαν το δικαίωμά της να επωφεληθεί από μια ιδιωτική εκδήλωση με τους φίλους της.

Σχόλια που ακούγονται στο βίντεο ερμηνεύθηκε ότι αναφέρονται σε ναρκωτικά, ένα θέμα που συζητήθηκε έντονα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάτι που διέψευσε η πρωθυπουργός. Προκειμένου να διαλύσει κάθε υποψία, η Σάνα Μαρίν υποβλήθηκε σε τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών, το οποίο βγήκε αρνητικό. «Θέλω να πιστέψω πως οι άνθρωποι θα δουν τι κάνουμε στη δουλειά παρά τι κάνουμε στον ελεύθερο χρόνο μας» είπε σήμερα.

Sanna Marin, entre lágrimas: "Soy humana y yo también echo de menos la alegría y la diversión"

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ