Κοσμος

Ματωμένο καρναβάλι στο Νότινγκ Χιλ - 21χρονος μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου, εκατοντάδες συλλήψεις

Η ανακοίνωση της αστυνομίας του Λονδίνου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Συλλήψεις και μία δολοφονία στο καρναβάλι του Νότινγκ Χιλ © EPA/Tolga Akmen
Συλλήψεις και μία δολοφονία στο καρναβάλι του Νότινγκ Χιλ © EPA/Tolga Akmen

Νότινγκ Χιλ: Ένας 21χρονος μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου στο καρναβάλι της πόλης - Πάνω από 200 συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν.

Ένας 21χρονος έχασε τη ζωή του αφού μαχαιρώθηκε στο καρναβάλι του Νότινγκ Χιλ, ανακοίνωσε η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου, προσθέτοντας ότι έγιναν περισσότερες από 200 συλλήψεις κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Σε ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται ότι: «Γύρω στις 8 το βράδυ της Δευτέρας 29 Αυγούστου οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν ένα μαχαίρωμα στο Ladbroke Grove, κάτω από την αερογέφυρα Westway».

«Οι αστυνομικοί παρείχαν επείγουσες πρώτες βοήθειες στο θύμα - έναν 21χρονο άνδρα - μέχρι την άφιξη των τραυματιοφορέων της υπηρεσίας ασθενοφόρων του Λονδίνου.

»Μπόρεσαν να τον μεταφέρουν μέσα από σημαντικό πλήθος ανθρώπων υπό δύσκολες συνθήκες σε ασθενοφόρο που τον περίμενε.

»Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του δυτικού Λονδίνου όπου, παρά τις προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού, διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Οι συγγενείς του έχουν ενημερωθεί και υποστηρίζονται από ειδικούς αξιωματικούς».

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης είχαν γίνει 209 συλλήψεις, εκ των οποίων 46 για επίθεση, 36 για κατοχή ναρκωτικών, 33 για κατοχή επιθετικού όπλου, 27 για αδικήματα δημόσιας τάξης και οκτώ σεξουαλικές επιθέσεις.

Υπήρχαν 35 συλλήψεις που η αστυνομία χαρακτήρισε ως "άλλες": 10 για κατοχή ψυχοδραστικών ουσιών, επτά για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ/ναρκωτικών, πέντε για εγκληματική ζημία και από μία για κλοπή και ληστεία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ