Η Ουκρανία θα εκκενώσει και άλλες περιοχές στα μέτωπα
Φόβοι ότι θα καταληφθούν από τους Ρώσους
Ουκρανία: Η κυβέρνηση θα εκκενώσει υποχρεωτικά και άλλες περιοχές στα μέτωπα του πολέμου.
Η Ουκρανία σχεδιάζει να αυξήσει τον αριθμό των περιoχών στα μέτωπα του πολέμου οι οποίες θα εκκενωθούν υποχρεωτικά, καθώς μπορεί να καταληφθούν και να αντιμετωπίσουν προβλήματα θέρμανσης τον χειμώνα, ανέφερε σήμερα μια αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.
Η εκστρατεία υποχρεωτικών εκκενώσεων ξεκίνησε τον Ιούλιο από το ανατολικό Ντονέτσκ και υλοποιήθηκε αυτόν τον μήνα. Οι ελεγχόμενες από την Ουκρανία περιφέρειες και πόλεις στις ανατολικές επαρχίες βομβαρδίζονται συνεχώς από τη Ρωσία και τους φιλορώσους αυτονομιστές.
«Αν μείνουν εκεί, ο κόσμος θα υποφέρει, ιδίως τα παιδιά», είπε η Ιρίνα Βερεσούκ ανακοινώνοντας από την τηλεόραση την επέκταση του προγράμματος. Εξήγησε ότι προτεραιότητα θα δοθεί στην απομάκρυνση μητέρων με παιδιά και ηλικιωμένων σε ορισμένες περιοχές του ανατολικού Χαρκόβου και των περιφερειών Ζαπορίζια και Μικολάιφ, στα νότια.
«Δεν μιλάω για ολόκληρες τις επαρχίες αλλά σε ορισμένα μέρη θα απαιτηθεί υποχρεωτική εκκένωση και προετοιμαζόμαστε για αυτό», πρόσθεσε η Βερεσούκ. Προέτρεψε του κατοίκους να μην προβάλουν αντίσταση, εξηγώντας ότι είναι αντιμέτωποι με την απειλή της ρωσικής κατοχής. «Ξέρω πολύ καλά τι μπορεί να κάνει ο εχθρός για να εξαναγκάσει τους ανθρώπους να συνεργαστούν. Για αυτό ζητώ τόσο συχνά τις εκκενώσεις και καλώ τους ανθρώπους να μην ελπίζουν ότι ο εχθρός θα τους δείξει έλεος και (…) θα τηρήσει το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο. Αυτό δεν θα συμβεί», πρόσθεσε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρώην πρώτη κυρία,δηλώνει ότι δεν θυμάται καν να συναντήθηκε ποτέ με τον Έπσταϊν
Απαιτούσε αναλυτικά στοιχεία για όλες τις γυναίκες και αναλάμβανε τα έξοδα των ταξιδιών
Οι βρετανικές αρχές αποφάσισαν ότι η δραστηριότητά του συνιστούσε σοβαρή παραβίαση επαγγελματικών κανόνων
Αμφότεροι οδηγούσαν μοτοσυκλέτες
Ο Τραμπ μιλά για άδικο πόλεμο και για τους Αμερικανούς φορολογούμενους – αντεπίθεση Ζελένσκι
Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τη δράση της Καμόρα στη Νάπολη - Μετέφεραν πτώματα με μάσκες οξυγόνου
Η ίδια έχει δηλώσει ότι δεν θυμάται να τον είχε συναντήσει ποτέ
Επειδή παρήγγειλε gummies κάνναβης...
Ακόμη κι αν οι κοινωνίες μας κερδίσουν αυτόν τον ψηφιακό πόλεμο στον οποίον βρίσκονται εδώ και 20 χρόνια χωρίς καν να το αντιλαμβάνονται, πώς θα νιώσουμε για τη ζωή που (δεν) ζήσαμε;
Η χήρα του Τσάρλι Κερκ έχει αναλάβει πλέον τα ηνία της οργανωσης
Θα εφαρμόζεται αρχικά σε Ηνωμένες Πολιτείες, Βρετανία, Αυστραλία και Καναδά
Μέτε Φρεντέρικσεν: «Πρέπει να σταθούμε στα πόδια μας» - Σε κρίσιμη καμπή οι σχέσεις με τις ΗΠΑ
Κάτι τέτοιο θα συμβεί για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού
Kλήθηκαν να πάρουν μαζί τους όσα μπορούσαν να μεταφέρουν
Τέλος εποχής για το στρατόπεδο Αλ Χολ, χωρίς σαφείς απαντήσεις για τη μεταφορά των οικογενειών
683.557.000 κυβικά μέτρα νερού ήταν τα απολήψιμα αποθέματα των ταμιευτήρων της ΕΥΔΑΠ στις 20 Φεβρουαρίου, σημαντικά αυξημένα μετά τις διαρκείς βροχές.
Η ανακοίνωση παραίτησης χωρίς καμία αναφορά στον Έπσταϊν
Η ποινή που του επιβλήθηκε
Οι ανησυχητικές λεπτομέρειες που έχουν θορυβήσει media και αρμόδιες αρχές
Τρίτος γύρος επαφών εν μέσω στρατιωτικής κινητοποίησης και τελεσιγράφων από τον Ντόναλντ Τραμπ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.