Κοσμος

Η Κέιτ Μίντλετον ταξίδεψε στην οικονομική θέση για τη Σκωτία

Συνηθίζει να ταξιδεύει με αεροπλάνα της «γραμμής»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
kate-middleton
Κate Μiddleton/ ©Photo by Jeff J Mitchell/Getty Images

Η Κέιτ Μίντλετον ταξίδεψε στην οικονομική θέση για τη Σκωτία μαζί με τα παιδιά της.

Η Σκωτία φέρεται να είναι ο επόμενος καλοκαιρινός προορισμός για την Κέιτ Μίντλετον και τα παιδιά της σύμφωνα με το HELLO. Είναι οι τελευταίες ημέρες των διακοπών τους και η οικογένεια πρόκειται να τις περάσει στο Κάστρο Μπαλμόραλ, την ειδυλλιακή κατοικία της Βασίλισσας.

Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TikTok η Δούκισσα του Κέιμπριτζ εθεάθη να αποβιβάζεται από μια εμπορική πτήση με τα δύο παιδιά της, την πριγκίπισσα Σάρλοτ, και τον μικρότερο γιο της πρίγκιπα Λούι μαζί με την νταντά τους. Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ταξίδεψε χωριστά με το μεγαλύτερο παιδί τους, τον πρίγκιπα Τζορτζ.

Σημειωτέον η Δούκισσα του Κέμπριτζ θεωρείται από τους Βρετανούς μία «σεμνή» παρουσία, η οποία σπανίως χρησιμοποιεί ιδιωτικά αεροσκάφη και προτιμά να ταξιδεύει με τα αεροπλάνα «της γραμμής».

«Σηκώθηκε στα μισά της πτήσης για να πάρει το iPad της κόρης της και να μιλήσει στον γιο της», έγραψε ο χρήστης στο TikTok.

Το Μπαλμόραλ θεωρείται ένας πολύ αγαπημένος προορισμός για την οικογένεια του Κέιμπριτζ που βρίσκεται σε μια τεράστια καταπράσινη έκταση και χρονολογείται από το 19ο αιώνα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ