Κοσμος

Ο Ρόντμαν θα πάει στη Ρωσία για να διαπραγματευτεί για την Γκράινερ

Αναλαμβάνει έναν ακόμα «δύσκολο» ρόλο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Ντένις Ρόντμαν πάει στη Μόσχα να διαπραγματευτεί για την Μπρίτνεϊ Γκράινερ
Ντένις Ρόντμαν © Getty Images/Ideal Image

Ο Ντένις Ρόντμαν πάει στη Μόσχα να διαπραγματευτεί για την Μπρίτνεϊ Γκράινερ.

Ο Ντένις Ρόντμαν, o παλιός αστέρας του ΝΒΑ δήλωσε δημόσια ότι θα μεταβεί στη Ρωσία, προκειμένου να διαπραγματευτεί την έκδοσή της στις ΗΠΑ. «Έχω την άδεια να πάω στην Ρωσία για να βοηθήσω το κορίτσι. Θα προσπαθήσω να πάω αυτή την εβδομάδα» δήλωσε χαρακτηριστικά

Η Μπρίτνεϊ Γκράινερ, πάρα πολύ δημοφιλής σε ΗΠΑ αλλά και Ρωσία, καταδικάστηκε σε εννέα χρόνια φυλάκιση αυτόν τον μήνα, καθώς κρίθηκε ένοχη για κατοχή και λαθρεμπόριο ελαίου κάνναβης.  Μόλις αυτή έγινε γνωστή, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν τόνισε: «Σήμερα, η Αμερικανίδα Μπρίτνεϊ Γκράινερ έλαβε ποινή φυλάκισης ως υπενθύμιση αυτού που ήδη γνωρίζει όλος ο κόσμος: Ότι δηλαδή η Ρωσία κρατάει αδίκως την Μπρίτνεϊ. Είναι απαράδεκτο! Καλώ τη Ρωσία να την απελευθερώσει αμέσως ώστε να επιστρέψει στη σύζυγό της, τους αγαπημένους της, τους φίλους και τις συμπαίκτριές της. Η Κυβέρνηση των ΗΠΑ θα συνεχίσει να δουλεύει εντατικά προς όλες τις κατευθύνσεις ώστε η Μπρίτνεϊ και ο Πολ Γουίλαν να γυρίσουν σπίτι με ασφάλεια όσο το δυνατόν πιο σύντομα».

ΗΠΑ και Ρωσία έχουν μπει σε έναν κύκλο διαπραγματεύσεων, σύμφωνα με τον υπουργό Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν, για ανταλλαγή του κρατούμενου στις ΗΠΑ, Ρώσου εμπόρου όπλων Βίκτορ Μπουτ με την μπασκετμπολίστρια.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ