Κοσμος

Ανομολόγητα των Fast Food στις ΗΠΑ: Σεξ και ναρκωτικά στις κουζίνες - Πώς τιμωρούνται οι αγενείς πελάτες

Όσα αποκάλυψαν εργαζόμενοι σε ιστότοπο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Fast Food - Burger που το κρατά μία γυναίκα και πατάτες
Fast Food © Unsplash/ Daniel Lee

Fast Food: Οι αποκαλύψεις εργαζομένων για όσα συμβαίνουν στις κουζίνες - Η χρήση ναρκωτικών, το σεξ και η τιμωρία των πελατών.

Ανομολόγητα μυστικά από τα χρόνια εργασίας τους σε fast food μοιράστηκαν στον ιστότοπο Whisper υπάλληλοι καταστημάτων γρήγορου φαγητού στις ΗΠΑ, βάζοντάς μας στα άδυτα των κουζινών γνωστών αλυσίδων. 

Σύμφωνα με την Daily Mail, που έκανε θέμα τα μυστικά των fast food, πίσω από την κλειστή πόρτα της κουζίνας εργαζόμενοι έχουν κάνει σεξ, κάνουν χρήση ναρκωτικών ουσιών, ή έχουν φτύσει στο ποτό κάποιου που δεν χωνεύουν.  

Εργαζόμενος σε fast food αποκάλυψε ότι έπιασε συναδέλφους του να κάνουν σεξ μέσα σε καταψύκτη, ενώ άλλος παραδέχθηκε ότι είναι ο μόνος από το σύνολο των εργαζομένων που δεν κάνει χρήση ουσιών. Οι εξομολογήσεις δεν είναι μόνο αρνητικές, αφού, όπως αποκάλυψε εργαζόμενος, «κλέβει περίπου 35 μπέργκερ την ημέρα για να τα δώσει στους άστεγους».

Ανομολόγητα των Fast Food: Το «ψεύτικο» τυρί και το σεξ δίπλα στα κατεψυγμένα

Εργαζόμενος σε αλυσίδα γρήγορου φαγητού αποκάλυψε ότι το τυρί και το κρέας που χρησιμοποιείται για την παρασκευή των burger δεν είναι αληθινά. Άλλος πάλι, υποστηρίζει ότι έπαθε σοκ, όταν «τσάκωσε» διευθυντές να κάνουν σεξ δίπλα στα κατεψυγμένα προϊόντα σε κατάστημα στο Λος Άντζελες. Οι εργαζόμενοι στα fast food δεν αγαπούν την αγένεια των πελατών, και μπορεί ο πελάτης να έχει πάντα δίκιο, αλλά αν είναι αγενής θα φύγει με ποτήρι γεμάτο παγάκια και ελάχιστο ποτό. 

Σε πιο ακραίες περιπτώσεις, εργαζόμενος από τη Μοντάνα παραδέχτηκε ότι «δεν μετανιώνει» που καταδιώκει γυναίκες στο διαδίκτυο, αφού πήρε τα ονόματά τους από τις πιστωτικές τους κάρτες όταν πληρώνουν. Σε γνωστή αλυσίδα γρήγορου φαγητού στο Μίσιγκαν, υπάλληλος εξομολογήθηκε ότι μισεί να φτιάχνει μιλκσέικ, γι' αυτό σκόπιμα βάζουν πολύ σιρόπι σε αυτά, προκειμένου να μην τα προτιμά κανείς. Το να φτύσει κάποιος στο ποτό πελάτη φαίνεται ότι είναι αρκετά συχνό φαινόμενο. 

Κάποιοι από τους εργαζόμενους βλέπουν τη δουλειά τους αλλιώς, ίσως από τη θέση του πελάτη, και αποφασίζουν να φορτώσουν τον δίσκο της παραγγελίας με επιπλέον πατάτες και κρεμμύδια. Το «δράμα» του μοιράστηκε εργαζόμενος από το Kettering του Northampton αποκαλύπτοντας ότι οι ρυθμοί στη δουλειά είναι τέτοιοι, που δεν τους επιτρέπει να πλύνουν αρκετές φορές μέσα στη βάρδια τα χέρια τους.  

Η χρήση ναρκωτικών σε κουζίνα fast food στις ΗΠΑ έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο, που εκτός από χώρος για την παρασκευή των burger, γίνεται συχνά και πεδίο αγοραπωλησιών ουσιών. 

Με πληροφορίες από Daily Mail

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY