Κοσμος

«Μαϊμού» το τηλεφώνημα στην Πυροσβεστική για φωτιά στον Ζωολογικό Κήπο (βίντεο)

Πώς ένας καπουτσίνος προκάλεσε «λάθος» συναγερμό

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η μαϊμού σε ζωολογικό κήπο στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ που κάλεσε την Πυροσβεστική
Η μαϊμού σε ζωολογικό κήπο στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ που κάλεσε την Πυροσβεστική © YouTube/Telegraph

Στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ μια μαϊμού από τον Ζωολογικό Κήπο πήρε τηλέφωνο στην Πυροσβεστική, προκαλώντας συναγερμό για φωτιά.

Βρέθηκε ο... φαρσέρ στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ που πήρε τηλέφωνο στην Πυροσβεστική, προκαλώντας ανησυχία για φωτιά στον Ζωολογικό Κήπο. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η αστυνομία στην κομητεία Σαν Λούις Ομπίσπο, μια μαϊμού καπουτσίνος ήταν αυτή που κάλεσε το 911 το βράδυ του Σαββάτου 13 Αυγούστου.

Στο Κέντρο Επιχειρήσεων σήκωσαν τη γραμμή και δεν πήραν κάποια απάντηση, υπήρξε κινητοποίηση. Όταν, μάλιστα, οι πυροσβέστες κάλεσαν πίσω και δεν απάντησε κανείς, σήμανε συναγερμός.

Άμεσα, εστάλη ένα πυροσβεστικό κλιμάκιο, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει πυρκαγιά στον Ζωολογικό Κήπο.

False alarm for police after monkey calls 911 from zoo owner's cellphone

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ιράν: Η Νάζια Ματάνι, πρώην δημοσιογράφος και κοινωνική ακτιβίστρια, μιλά για την ενότητα και το σκοτάδι που απλώθηκε στο Ιράν
«Ο φόβος τελείωσε»: Ιρανή ακτιβίστρια μας μεταφέρει στους δρόμους της Τεχεράνης

Εκατομμύρια άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους του Ιράν, ενώ το καθεστώς απάντησε με μπλακάουτ και καταστολή. Από την Αθήνα, η Νάζια Ματάνι περιγράφει τη στιγμή που «η πλειοψηφία βγήκε επιτέλους στο φως»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY