Κοσμος

Ο Άλεκ Μπάλντουιν αμφισβητεί το FBI - «Δεν τράβηξα εγώ τη σκανδάλη»

Τι ισχυρίζεται ο Αμερικανός ηθοποιός μέσω του δικηγόρου του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Αμερικανός ηθοποιός, Άλεκ Μπάλντουιν
Ο Αμερικανός ηθοποιός, Άλεκ Μπάλντουιν © EPA/JUSTIN LANE

Ο Άλεκ Μπάλντουιν δεν αποδέχεται το πόρισμα του FBI για τον θάνατο της Αλίνα Χάτσινς. «Δεν πάτησα εγώ τη σκανδάλη» επαναλαμβάνει.

Ο Άλεκ Μπάλντουιν αμφισβητεί τα συμπεράσματα του FBI για το τι τελικά συνέβη στα γυρίσματα της ταινίας «Rust», επαναλαμβάνοντας τον ισχυρισμό του ότι δεν πάτησε αυτός τη σκανδάλη στο μοιραίο όπλο.

Σε δηλώσεις του στο Fox News ο Λουκ Νίκας, δικηγόρος του Αμερικανού ηθοποιού, δεν δέχεται το πόρισμα του FBΙ για τον θάνατο της Αλίνα Χάτσινς.

Όπως είπε, οι δοκιμές που έγιναν στο όπλο από πραγματογνώμονες δεν αποδεικνύουν ότι ο Άλεκ Μπάλντουιν πάτησε τη σκανδάλη στα γυρίσματα του «Rust».

«Το όπλο πυροβόλησε κατά τη δοκιμή μόνο μία φορά -χωρίς να χρειαστεί να πατηθεί η σκανδάλη-, όταν η σφύρα τραβήχτηκε προς τα πίσω και το όπλο έσπασε σε δύο διαφορετικά σημεία. Το FBI δεν μπόρεσε να δοκιμάσει να πυροβολήσει με το όπλο, καθώς ακόμη και όταν χρειάστηκε να τραβήξει τη σκανδάλη το πιστόλι βρισκόταν σε κάκιστη κατάσταση» τόνισε.

Υπενθυμίζεται ότι το Γραφείο Ιατρικών Ερευνών της Σάντα Φε (πολιτεία Νέο Μεξικό), στο δικό του πόρισμα, έχει χαρακτηρίσει επίσημα ως «ατύχημα» τον θάνατο της Αλίνα Χάτσινς. Μέχρι στιγμής, πάντως, ο εισαγγελέας δεν έχει λάβει απόφαση για την απαγγελία κατηγοριών.

Με πληροφορίες από ΤΜΖ και ABC News

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ