Κοσμος

FBI: Ο Άλεκ Μπάλντουιν σκότωσε τη Χαλίνα Χάτσινς στα γυρίσματα του «Rust» - Αυτός πάτησε τη σκανδάλη

Τι αναφέρει η ιατροδικαστική έκθεση

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

O Άλεκ Μπάλντουιν πάτησε τη σκανδάλη και σκότωσε τη Χαλίνα Χάτσινς στα γυρίσματα της ταινίας «Rust», σύμφωνα με το πόρισμα του FBI.

Ο Άλεκ Μπάλντουιν ήταν αυτός που σκότωσε τη 42χρονη Χαλίνα Χάτσινς στα γυρίσματα της ταινίας «Rust». Αυτό αναφέρεται στην έκθεση του FBI, που έρχεται να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες ότι ο δημοφιλής Αμερικανός ηθοποιός ήταν εκείνος που πάτησε τη σκανδάλη στο γεμάτο με αληθινές σφαίρες όπλο.

Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC News έδωσε στη δημοσιότητα την ιατροδικαστική έκθεση του FBI. Μεταξύ άλλων επισημαίνεται ότι το μοιραίο όπλο «δεν θα μπορούσε να πυροδοτηθεί αν κάποιος δεν τραβούσε τη σκανδάλη». Το όπλο αυτό βρισκόταν στα χέρια του Άλεκ Μπάλντουιν, όταν συνέβη το μοιραίο.

Υπενθυμίζεται ότι το πόρισμα του FBI έρχεται σε σύγκρουση με τα όσα ισχυρίστηκε ο γνωστός ηθοποιός. Ο Άλεκ Μπάλντουιν επιμένει ότι δεν ήταν εκείνος που τράβηξε τη σκανδάλη. Σε συνέντευξή του, μάλιστα, στο ABC τον περασμένο Δεκέμβριο είχε πει πως δεν θα στόχευε ποτέ άνθρωπο.

«Η σκανδάλη δεν τραβήχτηκε, δεν το έκανα. Δεν θα στόχευα ποτέ κάποιον με όπλο και να τραβούσα την σκανδάλη, ποτέ. Κάποιος έβαλε αληθινή σφαίρα στο όπλο. Μία σφαίρα που δεν θα έπρεπε καν να είναι στα γυρίσματα» είχε δηλώσει.