Κοσμος

Teddy Ray: Ο stand up comedian πέθανε στα 32 του μόλις χρόνια

Ποιος ήταν ο νεαρός κωμικός

Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Teddy Ray: Ο 32χρονος κωμικός νεκρός στο σπίτι του - Το αντίο της ομάδας του και η πορεία του στο stand up.

Μόλις στα 32 του χρόνια πέθανε ο Teddy Ray, ανερχόμενος σταρ του stand up, που είχε γίνει ευρύτερα γνωστός μετά την πρόσφατη εμφάνισή του στο Pause του HBO Max με τον Sam Jay.

Το δίκτυο Comedy Central επιβεβαίωσε τον θάνατό του το βράδυ της Παρασκευής μέσω δήλωσης που κυκλοφόρησε στο Twitter.  «Ο Teddy Ray ήταν ένας ξεκαρδιστικός και αγαπημένος ερμηνευτής. Θα λείψει πολύ σε όλη την κωμική κοινότητα», ανέφερε η ανακοίνωση.

O θάνατος του Teddy Ray έγινε γνωστός μέσα από το αστυνομικό δελτίο, καθώς οι αρχές έλαβαν το βράδυ της Παρασκευής (11/3) κλήση για τον θάνατο ατόμου σε ιδιωτική κατοικία στο Rancho Mirage της Καλιφόρνια. Ο σερίφης της κομητείας, είπε ότι «η αιτία θανάτου του Teddy Ray δεν είναι γνωστή» και η περίπτωσή του διερευνάται από το ιατροδικαστικό γραφείο της κομητείας Ρίβερσαϊντ.

Ποιος ήταν ο Teddy Ray

Ο Teddy Ray γεννημένος στο Λος Άντζελες, έγινε γνωστός συμμετέχοντας στην τοπική κωμική σκηνή, παίζοντας συχνά το stand-up του στο Improv and the Laugh Factory. Μέσω της πλατφόρμας του Russell Simmons, All Def Digital, το ταλέντο του παρουσιάστηκε σε όλο το διαδίκτυο, ωθώντας τον να γίνει αντικείμενο δημοφιλών μιμιδίων.

Ο Ray, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Theadore Brown, έχει επίσης εμφανιστεί σε πολλές τηλεοπτικές και διαδικτυακές κωμικές σειρές, κάνοντας το ντεμπούτο του στην οθόνη στο ComicView της BET. Εντάχθηκε στην όγδοη σεζόν της σειράς Wild N' Out του MTV ως μέλος του καστ πριν εμφανιστεί πρόσφατα στην εκπομπή Pause του HBO Max με τον Sam Jay.