Κοσμος

Ο Τζο Μπάιντεν παλεύει να βάλει το σακάκι του - Τον βοηθά η Τζιλ (βίντεο)

Του έπεσαν και τα γυαλιά ηλίου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Τζο Μπάιντεν δεν μπορούσε να βάλει το σακάκι του μέχρι να τον βοηθήσει η Τζιλ
Ο Τζο Μπάιντεν δεν μπορούσε να βάλει το σακάκι του μέχρι να τον βοηθήσει η Τζιλ © YouTube

Ο Τζο Μπάιντεν δεν μπορεί να φορέσει το σακάκι του. Το βίντεο από το συμβάν στο Κεντάκι και η βοήθεια που πήρε από τη σύζυγό του, Τζιλ.

Ο Τζο Μπάιντεν έγινε θέμα συζήτησης στα social media, καθώς αδυνατούσε να φορέσει το σακάκι του. Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου ο Τζο Μπάιντεν προσπαθεί (μάταια) να βάλει το σακάκι. Έχει περάσει το ένα χέρι, ωστόσο δεν μπορεί να κάνει το ίδιο και με το άλλο.

Ο Αμερικανός πρόεδρος βρίσκεται μπροστά από το προεδρικό ελικόπτερο. Οι έλικες είναι σε λειτουργία, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα ρεύμα αέρα που δεν του επιτρέπει να φορέσει το σακάκι του.

Biden struggles to get his jacket on

Από μηχανής θεός η Τζιλ, βοηθά τον Τζο Μπάιντεν να φορέσει το σακάκι του

Ευτυχώς για τον Τζο Μπάιντεν στο πλευρό του βρισκόταν η σύζυγός του, Τζιλ, η οποία με αποφασιστικές κινήσεις τον βοηθά να βάλει το σακάκι του. Και όλα αυτά μπροστά στις κάμερες δημοσιογράφων.

Τα προβλήματα, όμως, δεν σταμάτησαν εκεί. Τα γυαλιά ηλίου που φορούσε στο πρόσωπο, έφυγαν από τη θέση τους και βρέθηκαν στην άσφαλτο, με τον Τζο Μπάιντεν να σκύβει για να τα πιάσει.

Ο Τζο Μπάιντεν είχε διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό και παρέμεινε σε καραντίνα μέχρι να βγει αρνητικός στα τεστ. Το συμβάν με το σακάκι εκτυλίχθηκε στο Κεντάκι, όπου το προεδρικό ζεύγος πήγε προκειμένου να δει από κοντά τις καταστροφές που προκάλεσαν οι φονικές πλημμύρες.

The Bidens visit families impacted by Kentucky flooding

Νέα σχόλια για την υγεία του Μπάιντεν μετά το βίντεο με το σακάκι

Υποστηρικτές των Ρεπουμπλικάνων άφησαν εκ νέου αιχμές για την υγεία του 79χρονου Αμερικανού προέδρου και το κατά πόσο παραμένει «ακμαίος» για να ασκεί τα προεδρικά του καθήκοντα.

Ορισμένοι, μάλιστα, θυμήθηκαν τα memes όταν ο Τζο Μπάιντεν είχε πέσει στη σκάλα του Air Force One.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ