Κοσμος

Ο ηθοποιός Ντεβ Πατέλ σταμάτησε αιματηρή συμπλοκή στην Αυστραλία

Στο νοσοκομείο ένας άνδρας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Ντεβ Πατέλ
Ο Ντεβ Πατέλ © EPA/ TODD WAWRYCHUK/ AMPAS

Ο Ντεβ Πατέλ παρενέβη σε καβγά και σταμάτησε αιματηρή συμπλοκή στην Αδελαΐδα της Αυστραλίας. Τι αναφέρουν οι πληροφορίες.

Μπορεί στο «Green Knight» ο ηθοποιός Ντεβ Πατέλ να αναζητούσε τον ομώνυμο ιππότη της ταινίας, πάντως, έναν τέτοιο ρόλο πήρε και στην πραγματική ζωή, όταν έγινε μάρτυρας ενός καβγά στην Αυστραλία.

Εκπρόσωπός του επιβεβαίωσε πως ο Πατέλ, ο οποίος είχε γίνει ευρέως γνωστός από τη συμμετοχή του στην ταινία «Slumdog Millionaire», και ένα φιλικό του πρόσωπο έγιναν μάρτυρες «βίαιης σύγκρουσης που ήταν ήδη σε εξέλιξη έξω από ψιλικατζίδικο».

Σε δήλωση, που δημοσιεύτηκε από το Variety, αναφέρθηκε πως «ο Ντεβ έδρασε βάσει ενστίκτου για να αποκλιμακώσει την κατάσταση και να σταματήσει τον καυγά».

Έμεινε στο σημείο μέχρι να έρθει η αστυνομία, αλλά και ασθενοφόρο, το οποίο παρέλαβε τον τραυματία.

Η τοπική αστυνομία επιβεβαίωσε πως συνελήφθη μία γυναίκα μετά το περιστατικό, ενώ συμπλήρωσε πως η συλληφθείσα είχε μαχαιρώσει έναν άνδρα.

«Τη Δευτέρα 1 Αυγούστου η αστυνομία εκλήθη στην οδό Γκούγκερ ύστερα από πληροφορίες για καυγά μεταξύ ενός άνδρα και μίας γυναίκας στο δρόμο» αναφέρθηκε σε σχετική ανακοίνωση των Αρχών, που διευκρίνισαν πως οι εμπλεκόμενοι γνωρίζονται μεταξύ τους, δεν επρόκειτο για τυχαίο περιστατικό.

«Ένας 32χρονος άνδρας έλαβε τις πρώτες βοήθειες στο σημείο από διασώστες ασθενοφόρου, πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο», σημειώνεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας.

«Δεν υπάρχουν ήρωες σε τέτοιες καταστάσεις και, δυστυχώς, αυτό το συγκεκριμένο περιστατικό αναδεικνύει ένα ευρύτερο συστημικό ζήτημα περί της ανυπαρξίας αντιμετώπισης των περιθωριοποιημένων μελών της κοινωνίας με την αξιοπρέπεια και τον σεβασμό που τους αξίζει», αναφέρθηκε στην ανακοίνωση της πλευράς του Πατέλ.

«Ελπίζουμε ότι το επίπεδο μιντιακής κάλυψης που έλαβε αυτή η ιστορία (μονάχα επειδή ο Ντεβ, ένα διάσημο πρόσωπο, εμπλεκόταν) θα γίνει καταλύτης για τους νομοθέτες ώστε να γίνουν συμπονετικοί και να βρουν μακροπρόθεσμες λύσεις, για να βοηθήσουν όχι μόνο τα μεμονωμένα άτομα, αλλά την κοινωνία συνολικά», τονίζεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση.

Με πληροφορίες από BBC

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ