Κοσμος

Εκτέλεσε οικογένεια στη σκηνή τους - Το άγριο έγκλημα σε κάμπινγκ στην Αϊόβα των ΗΠΑ

Νεκροί οι γονείς και η 6χρονη κόρη - Ο δράστης

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ένοπλος εκτέλεσε οικογένεια σε κάμπινγκ στην Αϊόβα των ΗΠΑ. Επέζησε ο 9χρονος γιος. Νεκρή η 6χρονη αδελφή του και οι γονείς τους.

Νεκροί από σφαίρες βρέθηκαν ένα 6χρονο κορίτσι και οι γονείς του στην Αϊόβα των ΗΠΑ. Η οικογένεια που δολοφονήθηκε, είχε πάει για κάμπινγκ. Τα πτώματα των Σάρα και Τάιλερ Σμίντ, 42 ετών, και της κόρης τους, Λούλα, βρέθηκαν μέσα σε αιματοβαμμένη σκηνή στο Maquoketa Caves State Park. Τραγική φιγούρα ο 9χρονος γιος τους που επέζησε της δολοφονικής επίθεσης.

Ο 23χρονος ένοπλος, ονόματι Anthony Orlando Sherwin, που τους δολοφόνησε, αυτοκτόνησε στη συνέχεια. Το πτώμα του εντοπίστηκε από την αστυνομία.

Άγνωστα παραμένουν τα κίνητρά του. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν στοιχεία που να δείχνουν ότι υπήρχε κάποια αντιδικία ανάμεσα στον ένοπλο και τα θύματά του ή ότι γνωρίζονταν στο παρελθόν. Ο ένοπλος έμενε και αυτός στο κάμπινγκ.

Μόλις αποκαλύφθηκε η δολοφονία της οικογένειας στην Αϊόβα των ΗΠΑ, το κάμπινγκ εκκενώθηκε, όπως μετέδωσε το BBC. Θα παραμείνει κλειστό για λίγες ημέρες.