Κοσμος

Μετά το παιδί με την υιοθετημένη κόρη, ο πατέρας Μασκ δωρίζει και σπέρμα

Γιατί είναι ανάρπαστο σύμφωνα με τον ίδιο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο πατέρας του Ίλον Μασκ είναι έτοιμος να δωρίσει το σπέρμα του σε κυρίες της υψηλής κοινωνίας
Ο Έρολ Μάσκ © ΕPA Pool

Ο πατέρας του Έλον Μάσκ έτοιμος να δωρίσει σπέρμα. 

Ο Έρολ Μασκ έχει κληθεί να δωρίσει το σπέρμα του σε διάφορες γυναίκες της Νότιας Αμερικής, επειδή περιέχει τα ίδια ιδιοφυή γονίδια που γέννησαν τον πλουσιότερο άνθρωπο του κόσμου.

«Μια εταιρεία θέλει να δωρίσω το σπέρμα μου για να γονιμοποιήσω γυναίκες υψηλού επιπέδου», ισχυρίστηκε ο Έρολ Μασκ στη «Sun».λίγες ημέρες αφότου επιβεβαίωσε ότι έκανε δεύτερο παιδί με τη θετή του κόρη. «Λένε:''Γιατί να πάνε στον Ίλον Μασκ όταν μπορούν να πάνε στο πραγματικό πρόσωπο που τον δημιούργησε;''».

Η ανώνυμη εταιρεία πρότεινε μια σειρά από αρκετά προνόμια στον Έρολ Μασκ. «Μου πρόσφεραν ταξίδια πρώτης κατηγορίας και διαμονή σε ξενοδοχεία πέντε αστέρων και όλα αυτά τα πράγματα», καυχιόταν ο νοτιοαφρικανός μηχανικός.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Έρολ Μασκ επιβεβαίωσε ότι ο ίδιος και η θετή του σύζυγος είχαν υποδεχτεί ένα δεύτερο παιδί μαζί το 2019. Τα άλλα παιδιά του Έρολ ήταν, επίσης, σοκαρισμένα για την εγκυμοσύνη-έκπληξη. «Ακόμα δεν τους αρέσει», παραδέχτηκε ο Έρολ. «Ακόμα νιώθουν λίγο ανατριχιαστικά γι' αυτό, επειδή είναι η αδελφή τους. Η ετεροθαλής αδελφή τους». Ο Μασκ δεν έχει σχολιάσει δημοσίως την τελευταία παραδοχή του πατέρα του για το μωρό. Το ζευγάρι εξακολουθεί να είναι αποξενωμένο, με τον Μασκ να περιγράφει τον πατέρα του ως «τρομερό ανθρώπινο ον» σε συνέντευξή του στο «Rolling Stone».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ